Hur man vet om en bogsering Prep har installerat

Många bilar säljs med en valfri två prep paket . Detta tillägg alternativet är inte lätt att hitta , särskilt för dem osäker på vad det ens är . Den bogsera prep Paketet ger din bil med en större kylare , generator och en transmissionsolja svalare . Dessa poster " prep " bilen att dra tunga vikter bakom det , lindra den ökade stressen på motorn . Gör ett kors jämförelse med andra fordon av samma märke och modell för att visuellt kontrollera storleken på kylaren - en kontrollampa tecken på en Prep paket . Instruktioner
1

Park din bil bredvid en annan av samma år och göra . Öppna fordonets huvor . Om det alls är möjligt , gå till en återförsäljare och kontrollera flera av samma fordon .
2

Kontrollera om din radiator , som normalt återfinns på framsidan av motorn , är större än de andra . Detta är en tydlig indikator på bogsera prep paketet .
3

Öppna dig bilens förardörren och skriv ner VIN -koden finns längs insidan av dörren . VIN , eller chassinumret , är bilens " DNA " . Skriv denna kod ner och föra den till återförsäljaren för märke på din bil . Be återförsäljaren för att köra en kontroll på bilen med VIN för att hitta de fabriksmonterade optioner .
4

Läs försäljningskontrakt och dokument om tillgängligt . Titta på alternativen sidan och kolla för Tow - Prep Package .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/100088.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.