Hur Uppskatta HK

En hästkraft motsvarar £ 33.000. en fot per minut. I enkla ord, är du arbetar med en hastighet av 1 hästkrafter om du lyfter en last på 33.000 pounds en fot under en period av en minut. Men denna siffra inte, på något sätt, det möjligt för bilägare att uppskatta deras auto motorns hästkrafter. För att få denna mätning, måste du använda en av flera beräkningsmetoder. Instruktioner
1

Sök efter din motorns hästkrafter information på nätet. Ett antal webbplatser, däribland Carseverything och Edmunds, ger detaljerad information om bilar och lastbilar. Välj helt enkelt den automatiska märke och modell från listan. Resultaten kommer att lista bilens beräknade hästkrafter.
2

Estimate motorns hästkrafter med hjälp av förfluten tid metoden. Skaffa tjänstevikten på din bil (standard vikt med alla grundläggande auto tillbehör monterade i bilen). Lägg till din egen vikt i tjänstevikten. Mät den tid det tar för bilen att färdas 1/4 mile. - Den förflutna tiden, mätt i sekunder. Ange både bilen vikt och förfluten tid information i en ET-räknare (se länk i avsnittet Resurser) för att uppskatta bilens hästkrafter.
3

Estimate motorns hästkrafter med hjälp av fällor hastighet metod. Notera den totala vikten på bilen (bromsa vikt plus din vikt). Kör din bil upp till 1/4 mile, och notera bilens hastighet eftersom det fullbordar detta avstånd. Ange dessa värden (total vikt och trap-hastighet) i fällan-speed calculator länken i avsnittet Resurser för att uppnå den beräknade hästkrafter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/100081.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.