Corvette C5 Presenter

Chevrolet Corvette upplevt flera kosmetiska redesigns sedan den infördes. Den femte inkarnationen, populärt känd Corvette entusiaster som C5 kroppen, debuterade i 1997 års modell. Till skillnad från sina föregångare, inte införliva 1997 Corvette inte delar från tidigare karossutformningar. En icke-entusiast kan lätt hitta C5-relaterade varor genom att referera till årsmodellerna 1997 till 2004, snarare än att försöka identifiera bilen från ett foto. Biltvättar
biltvätt hålla en Corvette letar nytt.

Om mottagaren redan äger sin drömbil, hjälpa dem att bevara den. En bok om biltvätt certifikat hjälpa till att bevara en Corvette från väg-salt exponering. Vägsalt inte bara rostar underredet, men så småningom äventyrar integriteten i bilens kaross. Om bilen är parkerad för vintern, kan oavsiktlig exponering förekommer fortfarande när snön och isen kommer tidigt.
Anniversary Merchandise
Red Corvetter högtidlighöll bilens 50-årsjubileum.

General Motors firade 50 år av Corvette med 2003 års modell. Samlare upplagor av C5 cabriolet, hardtop och kombi coupe kom Anniversary Röd med skiffer inredning. Medan en årsdag Corvette är verkligen en splurge, kan en gåva-giver lätt hitta 50-årsjubileum varor, såsom t-shirts, affischer och konstverk. Fråga för produkter på Corvette återförsäljare, anpassade Corvette butiker och internet presentbutiker. Jakten på årsdagen Corvetter på fordon auktioner och i fordonsindustrin sekretessbelagda delen av din lokala tidning.
Scale Models

Köp en fickstorlek eller skrivbord-sized drömbil som en gåva. Collectible modeller med lyft huvor och vrida rattar kommer ofta i en 1:18 skala storlek, eller en 1/18th längden på en Corvette. För ett fickformat bil, välj en 1:64 skala bil gjuten. Titta i leksaken gången för märken såsom Hot Wheels och Johnny blixt. Om modellen inte närvarande visas på hyllor, besök hobby och auktionssajter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/100072.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.