Vad är VW Superbeetle prestanda Gillar?

Volkswagen Super Beetle introducerades till Nordamerika under 1971. Produktionen av sedan avslutades med 1975 års modell. VW slutat sälja konvertibla efter 1979 års modell, men produktionen fortsatte fram till mitten av 1980 för att fylla befintliga order. Varför en Super Beetle?

Enligt Superbeetles.com, var motivationen för Super Beetle nytta och komfort. Dessa ändar uppnåddes genom omkonstruktion den främre stammen att öka bagageutrymme och benutrymme. A MacPherson fjäderben upphängningssystem i Super aktiverat Beetle eliminering av
Fjäderben Enhancement

torsionsstång balkar som begränsat bagageutrymme. Det har också minskat vändradie trots en ökning på 20 mm i axelavstånd. År 1974 hjulbasen ökades 1 tum. Struts från pre-1974 Super Skalbaggar är inte utbytbara med senare modeller.
Motor

nordamerikanska Super Beetle använde samma 1600cc motor som infördes den föregående år i den nordamerikanska standarden Beetle. Den ersatte the1285cc motor, vilket kritiserades i USA för att vara för liten. Den 1285 fortsatte att vara tillgängliga i standard och Super skalbaggar framställts för icke-nordamerikanska marknaden.
Prestanda och köregenskaper

Super Beetle hade turen att fånga 1600 vågen . Nordamerikanska förare av pre-1970 standard Skalbaggar hittade hästkrafter ökningen till belåtenhet i jämförelse med 1285 motorn. Detta ledde till en vanlig missuppfattning att det Super Beetle har mer hästkrafter än vanliga skalbaggar när i själva verket, motoreffekt med standardmodeller av samma modell år är identiska. Hantering av Super Beetle, å andra sidan, är betydligt bättre än hanteringen av någon standard Beetle på en jämförbar modell år, tack vare den större hjulbas och MacPherson fjäderben systemet.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/100071.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.