Funktioner av Hyundai Santro

Hyundai Santro var en kompakt bil som bedömdes av JP Ström Asia Pacific som den mest pålitliga i sin klass i Indien för 2008. Den 2009 Santro linjen ingår GL, GLS och icke-AC modeller med många yttre och inre egenskaper utformning och olika alternativ motor. Detta fordon såldes under Santro varumärket uteslutande i Indien. Motorn har

2009 Hyundai Santro presenterade en femväxlad manuell motor som hade ett deplacement på 1086 kubikcentimeter. Denna motor producerade ett maximalt vridmoment på 70.9 mul-pounds vid 3.000 rpm och ett maximalt 62,1 hk vid 5.500 rpm. Bränslealternativ ingår bensin och gasol och bilen hade en tank storlek på 9,25 liter.
Safety, bromsar och fjädring

Standard säkerhetsfunktioner för Hyundai Santro ingår främre och bakre säkerhetsbälten, självlåsande dörrar och barnsäkert lås på bakdörrarna. Fordonet hade dubbla sidokollision balkar och rattstången var hopfällbar för att hjälpa till att absorbera energin vid en krock. De främre bromsarna ventilerade skivor och de bakre bromsarna var självjusterande trummor. Den bakre upphängningen använde en torsion beam fjäder axel spole och den främre hjulupphängningen använde en MacPherson fjäderben med spiralfjäder. Alla 2009 Hyundai Santros hade startspärr teknik utan bara GLS modellen hade en centrallåset.
Exterior

Hyundai Santro var 140,4 inches lång, 62,6 inches tall, 60 inches bred och hade en hjulbas på 93,7 inches. Den bakre spåret mätte 51,2 inches och det främre spåret var 51,8 inches. Den GLS modellen ingår de yttre alternativen, med en bakre spoiler, fullständig hjulsida, tonade rutor, passagerare utanför backspegel och karossens färg stötfångaren. Grundläggande icke-AC-modeller hade de vanliga funktionerna i kroppen-color kylargrill, klar i huvudet och lampor svans och avtagbar stötfångare insatsformning. GL-modellen inkluderade tonade rutor och passagerare utanför backspegel.
Sittplats och Ytterligare funktioner

Hyundai Santro GLS modellerna ingår uppvärmning och luftkonditionering, Elhissar fram, servostyrning, intermittent vindrutetorkare fram och yttre backspeglar som var justerbara inifrån bilen. Fordonet presenterade också en fjärrkontroll öppnare bränsle lock och bakluckan release, en varningslampa för låg bränslenivå, en vägmätare och trippmätare. Den icke-AC versionen inte har luftkonditionering, servostyrning, fönster eller intern utanför spegel justering. GL version av bilen ingår servostyrning och luftkonditionering. Alla 2009-modeller hade en kapacitet på fem med bakre dubbla fällbara säten och integrerade framsäten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/100069.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.