Hur man identifierar en 1963 Chevy

Chevrolet klev ut stora i 1963 med nya styling funktioner, införa Corvette Stingray och en Impala som skulle bli en 1960-ikonen. Styling egenskaper för 1963 Chevys inkluderar en distinkt, bakre kvartalet-panel punkt vid bakljusen, en ny grill, och en dekorformstycke remsa som sträcker sig längs den nedre halvan av sidodörrarna och bakre paneler kvartal. Även om dessa funktioner anspelar starkt till en 1963 Chevrolet, gör en positiv identifiering kräver att lokalisera och identifiera de koder som finns på kroppen plattan. De koder på denna platta kommer att avslöja modell detaljerna, motor informations och särskilda kännetecken ursprungligen bestämts på detta 1963 Chevy. Instruktioner
1

Öppna huven för att lokalisera kåpan kroppen plattan. På 1963 Chevrolet fordon, har det visat sig på passagerarsidan av kåpan, oftast nära värmaren motorn. Huven är det område där vindrutan möter motorrummet. På 1963 Corvairs, är body-taggen i motorrummet, bifogas vänster bakre hjulhus och Corvette plattor organ sitter under handskfacket dörren på ribban, enligt den fattige mannens Off Chassi Restoration hemsida.
2

Skriv ned de nummer som finns på body-taggen. Dessa koder hjälper dig att identifiera stil, kropp, klädsel, färg och tillbehör. Den "stilen" koden identifierar året, serien modell och kropp stil. Med hänvisning till avkodning diagrammet på den fattige mannens bil webbplats (se Resurser), stilen koden "63-12.111," till exempel, betecknar en 1963 tvådörrars Chevrolet Biscayne sedan.
3

dechiffrera andra koder på kroppen taggen. Den "kropp"-koden är den sekventiella tillverkningsnummer för fordonet, ange i vilken ordning den rullade av monteringsbandet. "Paint"-koden är ett tresiffrigt nummer, en "900" identifierar "Tuxedo Black" som bilens ursprungliga färg. För de övriga koderna, se avkodning diagrammet på den fattige mannens hemsida.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/100026.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.