Hur hitta en Nissan Terrano 2.4L Manual

Om du har förlorat bruksanvisningen för din Nissan Terrano 2.4L , kanske du vill få en kopia av denna dokumentation att ha till hands . Handboken kommer att precisera föreslagna underhållsplaner och det gör att du kan göra dina egna reparationer på bilen . Du kan spåra en ersättare manual för din Terrano på flera sätt . Instruktioner
1

Kontakta Nissan konsumentfrågor på telefon 1-800-647-7261 om din Terrano är mindre än tre år gamla . Om din bil är äldre än tre år , kan kontakta Nissan på 1- 800 till 247 - 5321.You köpa en ersättare manual direkt från Nissan .
2

Skapa ett konto på Nissan hemsida via länken föreskrivs i Resurser i den här artikeln . När du har skapat ett konto , kan du få tillgång till en fri PDF- version av din instruktionsbok via webbplatsen . Detta fungerar bara om din Terrano tillverkades 1996 eller senare . Detta är en kostnadsfri tjänst , men du behöver för att skapa ett konto för att använda tjänsten .
3

Kontakta lokala junkyards och fråga om det finns en instruktionsbok för din Terrano . När en bilägare pensionerar sitt fordon till skroten , håller han sällan manualen och det kan vara fyllda i handskfacket . Du kanske kan hitta en begagnad manualen för din Nissan Terrano på detta sätt .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/100016.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.