1994 Bravada Specifikationer

1994 års Oldsmobile Bravada är en sport utility vehicle, SUV som tillverkas av General Motors, GM. Den Bravada har heltid fyrhjulsdrift, vilket innebär att fordonet inte har någon tvåhjulsdrift tillgängliga. Den Bravada är lyx version av General Motors Blazer. Konsumenter som äger detta talar SUV mycket av inredningen, komforten av ritten, och hantering av fordonet. Den första Bravada dök upp i 1991 och den sista rullade ut under 2004. Body

Bravada kommer i två trim paket: base och specialutgåva. Den SUV har en total längd på 178,9 inches, en bredd av 65,5 inches, en hjulbas på 107 inches, och en totalvikt ca 5100 pounds. GM utrustar Bravada med ett Smart Track-system som har permanent fyrhjulsdrift och en Borg Warner 4472 överföringen. Även om Bravada sysselsätter permanent fyrhjulsdrift, anser GM inte denna SUV en off-road fordon och därför inte har off-road uppskov. Den Bravada har plats för fem personer.
Funktioner

Interiören i Bravada levereras som standard med läderklädsel och trä accenter inredning. 1994 specialutgåva är lyxigare än tidigare modeller kommer med elmanövrerade stolar och med en overhead-konsol som har en yttre temperatur display och en kompass. Lastbilen kommer också med bekväma svankstöd i stolarna. Den Bravada erbjuder som standard flera funktioner som är tillval på andra bilar såsom ett nyckellöst system för inresa, tonade rutor, dimljus, farthållare, tilt ratt, elektriska fönsterhissar och speglar makt. De tillgängliga tillvalsfunktioner på basmodellen innehåller en digital instrumentpanel, takräcke, AM /FM /CD ljudanläggning, husbil bogsering paket, och en yttre reservdäck centrum. Dessa valfria funktioner kommer alla som standard på specialutgåva trim paket.
Motor

GM värderar 4,3 liters Vortec V-6 toppventilmotor hög prestanda Motorn på 200 hästkrafter vid 4.500 rpm med 260 foot-pounds av vridmoment vid 3.600 rpm. Den Bravada har en maximal dragkapacitet på 2000 pounds. Denna SUV har en maximal lastkapacitet 1,069 pounds. Den har ett bränsle kapacitet på 20 liter och uppnår 15 miles per gallon i staden och 19 miles per gallon på motorvägen. En valfri 4,3 liters V-6 165 hk motor med 235 foot-pounds av vridmoment finns förutom högpresterande motor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/100004.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.