Hur man arbetar på Sirius Radio i en Venza

Sirius radio är perfekt för långa bilresor. Stationerna skär inte in och ut mellan tornen och det finns hundratals stationer att välja mellan. Nyare Toyota Venzas komma med Sirius radio redan installerad. Äldre Venzas kan utrustas med en Sirius radioenhet genom att ansluta enheten till cigarettändaruttaget. Medan du installerar antennen kan vara lite av ett besvär, gör upplevelsen av att äga och driva en egen Sirius radio det allt värt. Saker du behöver
Sirius radioenhet
Sirius antenn
FM Extender antenn
Sirius radio prenumeration
Visa fler instruktioner
1

Anslut din Sirius radiosystem i cigarettändaruttaget sitter på framsidan skvätt din Toyota Venza. Om du äger en nyare Venza som kommer med en installerad Sirius radio, hoppa över detta steg.
2

Placera antennen på utsidan av Venza, på baksidan av taket. Enligt Sirius Satellite Radio webbplats ska antennen ha tre inches av metall på alla sidor.
3

Kör antennen under gummilister på insidan av din Venza. Beroende på var du väljer att placera antennen i kan tråden drivas antingen genom stammen eller genom ett av fönstren. Styra tråden genom insidan kabinen och upp till framsidan streck. För att hålla tråden säker från skador, antingen stoppar den under Venza s mattor eller tejpa ner med eltejp. Anslut antennkabeln till Sirius radioenhet.
4

Placera FM Extender-antennen inuti bilen så nära Venza ordinarie FM-antennen som möjligt.
5

Turn på Sirius radio. Använda knappsatsen, anpassa det till kanal 184. Om din Sirius radio är en separat enhet, ange din Sirius radio och ditt fordons radio på samma frekvens. Om din bilradio spelar 103,7 FM, till exempel, använder Sirius knappsatsen för att ställa din Sirius radioenhet till 103,7 FM.
6

Ring Sirius Satellite Radio numret kundtjänst på 1-888-539 -SIRIUS (7474) för att aktivera radion. Om Sirius radion redan aktiverat i din nya Toyota Venza kan bilfirma redan har gjort detta för dig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/100003.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.