Svenska Bil >> bilentusiaster >> Bil Klubbar >> Content

Hur får man en sponsor för en Race Team

Skaffa sponsring för ditt racingteam, oavsett din racing sport, kan vara ett mycket fördelaktigt sätt att kompensera för de driftskostnaderna för racing. Det ger också ditt lag möjlighet att få produkter och tjänster via din sponsor till ett rabatterat pris. I ömsesidigt fördelaktiga sponsor relationer, är sponsorerna ges en chans att sprida sitt varumärke och företag genom att placera sin logotyp på din utrustning när du och ditt team att fokusera på ras strategi och vinnande. Skaffa en sponsor kan vara tidskrävande, men, och kommer med största sannolikhet att kräva uthållighet och ett bra värdeerbjudande för sponsorerna. Instruktioner
1

Skapa en lista över viktiga varor och utrustning som din racing team använder. Till exempel, om du har en grupp biltävlingar, skulle föremål såsom däck och broms komponenter vara på toppen av din lista eftersom du ofta använder dem och ändra dem ofta. Uniformer och säkerhetsutrustning finns också andra exempel på objekt som sponsorerna kan kompensera kostnaden.
2

forskning och skapa en lista över leverantörer och tillverkare som levererar de varor som visas på din lista. Beroende på storlek och budget för de företag du kontaktar, kan det finnas en formell begäran om sponsring process som kräver lag för att fylla i ansökningar beskriver sina behov, förväntningar och meritlista. Lag med en genomgående hög meritlista att vinna är mer benägna att få sponsorer eftersom deras framgångar ger sponsorer större synlighet när laget är på pallen eller leda en media utseende.
3

Kontakta företag som du är intresserad av att ta emot sponsring och förklara vilka möjligheter du kan ge sponsorn. Till exempel kan du erbjuda dem möjlighet att placera sin logotyp väl synlig på din ras bil och på lagets uniformer i utbyte mot gratis eller rabatterade däck och utrustning.
4

Fortsätt att följa upp med företag. Det är viktigt att ha tålamod och ihållande. Var inte rädd för att fråga en säljare varför det går upp möjligheten att sponsra dig om den säger "nej." Den feedback kan hjälpa dig att finslipa din pitch till andra potentiella sponsorer.
5

Skapa ett sponsoravtal med en advokat, eller använd en juridisk mall tillhandahålls små företag, att juridiskt binda sponsring: s villkor. Detta sista steg säkerställer att båda parter kommer att följa villkoren för sponsoravtal som gjordes. Har dina sponsorer underteckna detta dokument och använda en notarie för att kontrollera den juridiska dokument med ett vittne.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-clubs/98699.html

Previous:
Next:

Bil Klubbar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.