Svenska Bil >> bilentusiaster >> Bil Klubbar >> Content

Bil Cruise tema idéer

Om du älskar att få dina motorer igång och vara runt andra varvade-up bil fanatiker, kan bilen cruising vara precis biljetten. En bil kryssning, vanligtvis hålls lokalt av en bil entusiast klubb, gör bil groupies att träffas för att prata reparationer, restaurering och poäng finare vintage bilar. Medan vissa bil kryssningar är helt enkelt ett gäng likasinnade förare som kör på vägen, plocka ett tema för din nästa kryssning kommer att säkerställa att koncernen är fylld med Easy Riders. Sätta segel

Bil kryssningar ske på torra land (tänk på hur vattnet skulle göra med de antika underreden), men ett kryssningsfartyg tema kan vara ett idealiskt sätt att segla iväg på nästa bil kryssningen. Oavsett om din bil kryssning är en "tre-timmars tur" eller en allt-dagars rally, utse en person /förare kaptenen (möjligen bilen klubben skapare eller längsta stående ledamot) och glöm inte att ta med en co-kapten, kryssning regissör och passagerare. Har kryssare däck ut sina bilar för att se ut som kryssningsfartyg (tror flaggor, mini-livbåtar, livpreservers) och klänning i de bekväma segling kläder i samband med en resa till öarna.
Kalla färger

Måla alla bilar i cruise klubben till ett enda tema färgen skulle vara en enorm, långsiktigt åtagande, men att välja ett färgtema och ridning tillsammans som en enda rand av regnbågen är lätt gjort på en mindre permanent basis. Oavsett huven, dörr och fin färg, vilken färg blir kryssningen club färg när förarna däck ut sina fordon med serpentiner, ballonger, banderoller och tillbehör. Om din klubb redan har en färg, gör den det officiella temat för kvällen som de "Raleigh röda Riders." Ett annat alternativ är att kombinera ett färgtema med kapitalanskaffning, såsom trall ut fordon i bubblegum rosa i oktober för National Breast Cancer månad. Glöm inte att utmana cruisers att göra upp deras insidor - bil säte täcker, huvudet täcker vila och backspegeln dinglar slutföra färgschema. För säkerhets skull till att ingen av de dekorationer flyger in i vindrutan eller skymma förarens siktfält.
Movie Madness
p Om imitation är den ärligaste formen av smicker , kommer din bil klubb att betala de högsta komplimanger när du schemalägger en film och TV-tema bil kryssning. Har medlemmarna däck ut sina fordon för att matcha berömda sådana av det stort och lite skärmar, såsom Herbie Love Bug, Bil 54 och Dukes of Hazzard: s General Lee. Förare som vill stubbe deltagarna kan gå lite mer esoteriska med alternativ såsom Christine, från Stephen King film /bok med samma namn. Affisch styrelse, gamla lakan och utskärningar papper fungerar bra för att skapa dekorationer som inte kommer att påverka färg och karossen långsiktigt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-clubs/98689.html

Previous:
Next:

Bil Klubbar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.