Svenska Bil >> bilentusiaster >> Bil Klubbar >> Content

Jaguar Klubbar nära Las Vegas, Nevada

Jaguar är en berömd klass av lyxbilar, känd över hela världen. I själva verket, att äga en av dessa bilar fungerar som en symbol för framgång för vissa. De mest stolt ägare av dessa bilar samlas i klubbar som för Jaguar ägare tillsammans. För invånarna i Las Vegas, driver en sådan klubb i närområdet, en annan klubb i ligger i Nevada och en annan är en stat bort. Jaguar Club of Greater Las Vegas

Jaguar Club of Greater Las Vegas (JCGLV) värdar samvaro och fester att förena Jaguar ägare i Vegas. Förutom månatliga möten, sponsrar klubben årliga picknickar, fester semester och en årlig golftävling. Erkänner bättre smak i bilar än i golf förmåga bland sina medlemmar, är det golftävling mest på skoj och välkomnar även de värsta golfare. För att gå med i klubben, måste medlemmarna betala en $ 40 avgift som av 2010, och ska äga minst en Jaguar.

Jaguar Club of Greater Las Vegas

PO Box 97671

Las Vegas, NV 89.193-7671

jcglv.net
Reno Jaguar Club

Reno Jaguar Club är den enda andra Jaguar klubb ligger i Nevada, enligt Jaguar Klubbar i Nordamerika. Den Reno klubb försöker oftast att ansluta individer brinner Jaguars som bor i området Reno. Den är värd regelbundna middag möten den andra fredagen i varje månad, och även värd för andra välgörande och sociala sammankomster. Grundades 1984, har klubben fortfarande många av dess grundare. Alla som är intresserade av att delta måste äga en Jaguar och betala $ 55 en år i medlemsavgift.

Reno Jaguar Club &

PO Box 10572

Reno, NV 89.510

renojaguarclub.com
Jaguar Club i Central Arizona

Jaguar Club i Central Arizona (JCCA) är en statlig väg från Las Vegas, men det är faktiskt närmare än Reno klubben. Med en affinitet för det teatrala, försöker klubben hittills dess ursprung till de dagar av tidiga människan, även om det senare medgett att datumet är nog närmare slutet av 1970. JCCA sponsrar Jaguar visar, möten om den första onsdagen varje månad och regelbundna samvaro.

Jaguar Club of Central Arizona

1913 E. Redfield Road

Phoenix, AZ 85022

602-200-0620

jcca.us

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-clubs/98680.html

Previous:
Next:

Bil Klubbar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.