Svenska Bil >> bilentusiaster >> Bil Klubbar >> Content

Importtullen för bilar

När du importerar en bil i USA, måste du se till att fordonet uppfyller alla relevanta säkerhets-och miljökrav. Enligt Department of Kunder and Border Protection, måste du göra arrangemang med tullen för bearbetning. Kostnad

plikt som du betalar på en bil baseras på priset för bilen. Detta är oavsett om bilen är ny eller begagnad, eller den avsedda användningen. En bil är tullpliktiga på 2,5 procent av priset. Lastbilar är tullpliktiga på 2,5 procent och motorcyklar är 2,4 procent.
Undantag
p Om du är en återkommande bosatt i USA du kanske kunna tillämpa en $ 400 befrielse för dig själv och ytterligare ett undantag för varje medföljande medlem av din familj om fordonet köptes under din aktuella resa, följer dig på din avkastning och är avsedd för personligt bruk. När undantaget har tillämpats, då en fast tullsats på 10 procent läggs på första $ 1.000 i värde. Efter det kommer den reguljära tullsatsen tillämpas. En kanadensisk-made bil är typiskt tullfritt.
Tullfri import
p Det finns vissa situationer som gör att du kan importera en bil tullfritt . Om en amerikansk medborgare är anställd i utlandet, kan han importera fordonet tullfritt om han besöker USA för en kort tid och har för avsikt att exportera bilen när han lämnar.

En militär eller civil anställd i USA Regeringen kan innefatta ett fordon bland sina tullfria personliga tillhörigheter. Detta gäller bara om han fick utvidgade tullen, vilket vanligtvis definieras som 140 dagar.

Nonresident kan importera ett fordon tullfritt för personligt bruk. Han kan hålla bilen i USA i upp till ett år om det inte uppfyller USsafety och utsläppskrav. Denna tidsram kan inte förlängas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-clubs/98676.html

Previous:
Next:

Bil Klubbar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.