Svenska Bil >> bilentusiaster >> Bil Klubbar >> Content

Hur gör jag patentera ett namn Car Club?

Patent är ett immaterialrättsligt skydd som endast gäller uppfinningar och teknik, så att förhindra att andra bil klubbar från att använda klubbens moniker, måste du söka en annan lösning. Denna lösning trademarking namnet, en process som företag och organisationer kan använda för att göra anspråk på ord och bilder som används för att identifiera deras varumärke. Instruktioner
1

Sök det amerikanska patentverket varumärke Electronic Sök System. Om någon annan redan registrerat ditt varumärke som det gäller för bil klubbar, kommer du inte att kunna varumärke det själv.
2

Logga in patentverkets Trademark elektroniska ansökningssystemet, och klicka på "TEAS Form "och klicka sedan på" Fortsätt ".
3

Ange din bil klubbens namn eller ditt eget namn som ägare av varumärket i" Owner of Mark, "och ange om du är arkivering varumärket som en individ, ett företag eller en annan typ av organisation.
4

Slutför den grundläggande registreringen information som din adress och annan kontaktinformation, och klicka på "Fortsätt."

5

Ange "Normal text" på "Mark Information Sidan" i märket typen fältet. I fältet anger du din bil klubbens namn. Klicka på "Fortsätt."
6

Välj "Söka ID Manual" och klicka på "Lägg till varor /tjänster." På nästa skärm, skriv "Club" i sökrutan, sedan hoppa vidare till sidan två. Välj internationell klass 035, "Club tjänster, nämligen att främja intressen ..." klicka sedan på "Infoga Kontrollerad inlägg."
7

Typ "bilentusiaster" eller annan beskrivning av klubbens verksamhet på området som visas högst upp på sidan. Klicka på "Infoga Kontrollerad Inlägg" en gång till.
8

Välj användningen av varumärket, oavsett om det är i drift nu eller om du avser att använda den. Klicka på "Lägg Arkivering Basis." Läs villkoren på följande skärm, och om de är sanna för din ansökan, klicka på "Fortsätt." Om informationen om nästa skärm är korrekt, klicka på "Fortsätt." Annars, ändra dina kontaktuppgifter därefter.
9

Skriv i formuläret digitalt, vilket ger din digitala signatur, ditt namn, position i klubben och datum. Klicka på "Bekräfta".
10

Betala $ 325 anmälningsavgiften.
11

Invänta bekräftelse av ditt varumärke.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-clubs/98675.html

Previous:
Next:

Bil Klubbar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.