Svenska Bil >> bilentusiaster >> Bil Klubbar >> Content

Hur Ärligt att vinna en bil online

Det finns många tävlingar och ritningar på nätet som hävdar en vinnare kommer att få en gratis bil eller annan typ av stora pris. Men med många "gratis" tävlingar, är det fördelaktigt att titta och se vad du faktiskt får in. Det finns platser på Internet där du kommer att kunna vinna bilar och andra priser, men du vanligtvis inte kan få någonting för ingenting. Du kommer alltid att behöva göra någonting, oavsett hur liten, att vinna ett pris så stor som en bil. Instruktioner
1

Skapa ett e-postkonto. Merparten av tiden när du anger tävlingar för att vinna en bil eller något annat pris, samtycker du till att skräppost och reklam i din inkorg. Om du ställer in en dummy e-postkonto för att fånga allt som spam, kommer det inte att påverka din normala, dag-till-dag aktiviteter.
2

Gå till undersökning webbplatser. Webbplatser som surveyspot.com har ofta ritningar som sker för bilar, pengar och andra typer av priser. Du måste fylla i enkäter, och för varje undersökning du fyller i att du får ett inträde i tävlingen.
3

Gå till auktion webbplatser. Detta kanske inte tekniskt kan "vinna" en bil, men du kan ofta bjuda på bilar till mycket lägre priser. Detta är ett ganska säkert sätt att få en bil till ett lägre pris, och fortfarande känner sig som du vann, även om du betalt för det.
4

Leta efter utlottningar webbplatser och tävlingar på Internet. Söka efter fraser såsom "vinna en bil" brukar låta någon sökmotor för att hitta massor av tävlingar som du kan skriva med hopp om att vinna en bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-clubs/98671.html

Previous:
Next:

Bil Klubbar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.