Svenska Bil >> bilentusiaster >> Bil Klubbar >> Content

Bil Motorsport Klubbar i Pennsylvania

Medan detaljerna i de olika bil klubbar runt Pennsylvania kan variera, de delar alla gemensamma tråden av en kärlek och passion för att återställa, bevara och visa vintage bilar. Vissa klubbar går tom så långt som att främja musik och kultur från den tid då bilen gjordes. Många av dessa klubbar fortsätter att expandera, eftersom människor längtar efter att återuppleva dagarna av den klassiska amerikanska bilindustrin. Cruzin få unika Vehicle Club

Cruzin få unika Vehicle Club i sydvästra Pennsylvania bildades i en bar i 1993 i staden Monaca. Club medlemmar äger ett brett utbud av fordon, inklusive sena modell Mustangs, olika stavar gata och cruising klassiker. Klubben har vuxit från 40 medlemmar till över 100 medlemmar. Klubben har en "Dagens Car of the Month,'' och medlemmar deltar regelbundet olika evenemang i den västra delen av staten. Det har också en" Wall of Honor'' som listar tidigare medlemmar av året. Förutom att gå till händelser och iscensätta sina egna kryssningar, har klubben ofta möten på tisdag kvällar och väljer sin egen ledning.

Cruzin få unika Vehicle Club356 Frankfort RoadMonaca, PA 15061cruzinfew.com


Rodfathers

Rodfathers är en liten klubb med ca 30 medlemmar i den västra delen av staten i staden Butler, som är 40 miles norr om Pittsburgh. Klubbens Tyngdpunkten är att främja fordon, musik och kultur för 1950 och 1960. Dess största händelse är den populära Cruise-A-Palooza, som hålls i mitten av Butler och oftast i slutet av juni. Klubben har också månatliga kryssningar och regelbundet deltar händelser i de närliggande städerna Saxonburg och Sarver. För att gå med i klubben, måste du delta i två händelser och hjälpa till med föreningslivet. Bilar av medlemmarna är med på sin hemsida.

Rodfathers374 Palmer RoadButler PA 16001therodfathers.com
Delco Cruisers

Delco Cruisers är i den sydöstra delen av Pennsylvania, i Delaware County. Trots att klubben har inga fordon restriktioner i form av en bilens märke eller år, är dess tyngdpunkt på hot rods, gatastänger, muskelbilar, råttastänger, tull, bly slädar och klassiker. Det är en familj-orienterad klubb och årligen deltar i olika välgörenhetsarbete. Klubben håller vanligtvis ett månatligt möte och regelbundet deltar i olika evenemang och kryssningar i större Philadelphia-området. Under årens lopp har klubben expanderat, och det har nu över 130 medlemmar. Klubben har sin egen ledning och regelbundet arbetar för att främja samarbetet med närliggande bil klubbar.

Delco Cruisers273 South Old Middletown Rd.Media, PA 19063delcocruisers.org

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-clubs/98670.html

Previous:
Next:

Bil Klubbar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.