Svenska Bil >> bilentusiaster >> Bil Klubbar >> Content

VW Car Clubs i Wisconsin

Volkswagen Group, startade på 1930-talet, producerar nio märken av fordon. Bolaget, med huvudkontor i Tyskland, är den största biltillverkare i Europa och under 2009 producerat över 11 procent av världens personbilar. Volkswagen betyder bokstavligen "folkets bil" på tyska, och många människor är entusiastiska ägare. Det finns flera VW klubbar i hela Wisconsin. Chippewadalen Volkswagen Club \u2028

Chippewadalen Volkswagen Club (CVVC) innehar en av de största VW bil visar i Wisconsin. Sedan 1999 har de två-dagars familjen händelsen ägt rum årligen i juni. Den har en bilutställning med utmärkelser, kryssning, cookout, swap meet, aktiviteter och spel för alla åldrar, dörrpris, färgning tävling och camping på tävlingsområdet. CVVC kallar västra Wisconsin hem, men medlemmarna bor i hela staten. Den årliga medlemsavgiften går mot försäkring för den årliga showen och månatliga nyhetsbrev. Medlemmarna träffas varje månad, har enstaka partier och hjälpa varandra med personliga VW projekt. Den CVVC syftar till att dela glädje och gemenskap i VW ägare och entusiaster, och fungera som en källa till information och assistans för VW ägare.

Chippewadalen Volkswagen ClubE2965 Willow RoadEleva, WI 54.738.715-878-4835thecvvc.com Addera Volkswagen Club i Sheboygan \u2028

Volkswagen Club i Sheboygan, en officiellt licensierade Volkswagen klubb och kapitel i Vintage Volkswagen Club of America, Inc., som ursprungligen bildats 1959 och varade fram till 1966. Återupplivades på 1990-talet, är klubben fortfarande stark. Medlemmarna träffas för att delta road rallyn, parader, picknickar, utflykter, visar bil och tekniska sessioner. Dess månatliga nyhetsbrev innehåller teknisk rådgivning, beslut klubb, artiklar från olika publikationer och tom Nyhetsbrev från andra Wisconsin VW klubbar och klubbar i fem andra stater. Medlemskapet inkluderar nyhetsbrevet, 10 procent rabatt från Sheboygan s Motorville Volkswagen återförsäljaravtal och 10 procent rabatt på olika bildelar butiker. Medlemmarna automatiskt värvning i Volkswagen Club of America, Inc., och få sitt nyhetsbrev och rabatter.

Volkswagen Club of SheboyganP.O. Box 905Sheboygan, WI 53.082.920-452-3854shebvwc.com
Volkswagen Enthusiast nätverk av Milwaukee \u2028

Volkswagen Enthusiast Network of Milwaukee (GIFT) har en växande medlemsantal på över 30 personer. Medlemmarna träffas varje månad på olika platser i området Milwaukee och bjuda in utomstående personer att närvara vid ett möte eller evenemang. De träffas för att delta autocross evenemang, Midwest VW shower och hjälpa varandra med VW-projekt. Varje år medlemmarna träffas och köra till Milwaukee och Chicago visar auto. Medlemskapet inkluderar en VENOM dekal och webbsida på Venom webbplats för din VW.

Volkswagen Enthusiast Network of Milwaukeevenommotorsports.com Addera Milwaukee Area Volkswagen Club

Milwaukee Volkswagen Club (MAVWC) ägnar sig till återställande, bevarande och anpassning av alla VW-fordon. Medlemskap är öppet för VW-entusiaster och ägare, och de träffas varje månad. Medlemsavgifter omfattar ett e-nyhetsbrev, rabatter till sponsrade evenemang, användning av klubbens verktyg och 10 procent rabatt på Volkswagen delar butiken, MOFOCO. Volksfest, MAVWCs årlig bilutställning, har hållits sedan 1993. Volksfest innehåller en swap meet auktion, musik, mat, VW leksaker och merchandise. Över två tredjedelar av pengarna upp från Volksfest är medlemsavgift, trofé paket och utlottningar doneras till barnsjukhuset i Wisconsin. De höjde $ 1500 för sjukhuset under 2007.

Milwaukee Area Volkswagen ClubP.O. Box 070398Bay View, WI 53.207.414-290-1525mavwc.com
norra Wisconsin Volkswagen Club

Northern Volkswagen Club, ett kapitel ur Vintage Volkswagen Club of America, som bildas 2001. Över 100 medlemmar kommer från norra och centrala Wisconsin för att dela deras entusiasm för luftkylda, vintage VW-fordon. Det finns inga medlemsavgifter, men de frågar efter en liten donation för att hjälpa till att finansiera deras hemsida och evenemang. Medlemmarna träffas för att delta i bilen visar, outs läger, kryssningar och picknick. Evenemang ger en chans att nätverka och träffa andra VW entusiaster att lära och dela kunskap och erfarenheter. De har en årlig bilutställning /campout i augusti och campout i Door County i oktober.

Norra Wisconsin Volkswagen Club827 West Elm DriveLittle Chute, WI 54140nwvc.motortopia.com


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-clubs/98669.html

Previous:
Next:

Bil Klubbar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.