Svenska Bil >> bilentusiaster >> Bil Klubbar >> Content

Hur man registrerar ett namn Car Club

Älskar du din bil? Många andra människor älskar sina bilar också. Chansen finns många människor som de bilar du gillar och skulle vara mer än glad att gå med en grupp människor med gemensamma intressen. Om du kan ordna en bil klubb, kanske du vill registrera klubbens namn. Att ta detta nästa steg ger din grupp en air av legitimitet som kommer att bidra till att attrahera nya medlemmar, särskilt om du planerar att samla in avgifter eller registrera dig för konventioner. Du kan göra detta genom att tillämpa som ett bolag eller ideell, men ett bra första steg är att registrera ett varumärke. Saker du behöver
Car Club & Kreditkort
bankkonto
bildredigeringsprogram
Visa fler instruktioner
1

sammanställa en förteckning över varor och tjänster klubben erbjuder. Var noga med att nämna några fördelar för medlemskap såsom nyhetsbrev, t-shirts eller guider till underhåll eller delar till bilar som din klubb fokuserar. Visa att din klubb erbjuder en nettovinst för medlemskap.
2

Design en version av klubbens logotyp som inkluderar varumärket "TM." Smällen på standarden rätlinjig bokstäver, eller designen bokstäver som är förenlig med stilisering av din logotyp. Addera 3

Skicka in din varumärkesansökan. Läs noga igenom Trademark Office tipsar för arkivering innan du skickar in ansökan. Fyll i ansökan online med Trademark elektroniska ansökningssystemet eller fylla i en pappersblankett på närmaste Trademark Office.
4

Registrera din bil klubb med en online katalog --- såsom carclubregister.com eller carclubs.com-- för att nå potentiella medlemmar. Fyll i alla dina relevant information, inklusive telefonnummer, e-post och adress om du har en.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-clubs/98668.html

Previous:
Next:

Bil Klubbar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.