Svenska Bil >> bilentusiaster >> Bil Klubbar >> Content

Hur man designar ett nyhetsbrev Car Club

Det finns många bil klubbar över hela landet, och alla behöver ett sätt att kommunicera med sina medlemmar. Även om de flesta bil klubbar håller regelbundna möten, är inte alla möjlighet att delta i var och en. Övriga bil klubbar finns gott, så räkna ut ett effektivt sätt att sprida nyheter och information mellan medlemmarna är avgörande. Utforma ett nyhetsbrev för din bil klubb kan lösa kommunikationsproblem och hjälper till att hålla alla i slingan. Instruktioner
1

Skriv ner den information du vill inkludera i din nästa bil klubbens nyhetsbrev. De flesta bilpooler med information om kommande evenemang, aktiviteter och möten, en välkomnande till alla nya medlemmar, en bit av bil trivia eller historia, önskemål födelsedag för medlemmar firar en som vecka eller månad och kontaktuppgifter för klubbens ämbetsmän.

2

Beställ information enligt nivån av vikt, du kommer att placera viktiga punkter på toppen av nyhetsbrev och mindre viktiga saker mot botten. Till exempel, om du har nyheter om en fundraiser, ett klubbmöte och önskemål födelsedag att sätta i ditt nästa nyhetsbrev, kan du beställa dem så här:. Fundraiser news, klubbmöte information födelsedagönskemål

3

Bestäm hur du ska göra och distribuera ditt nyhetsbrev bil klubb. Du kan skriva ut en enkel e-post och separera varje avsnitt med en fet rubrik, eller använda en tjänst nyhetsbrev fördelning såsom Mail Schimpans eller iContact.
4

Placera din bil klubbens logotyp eller namn på toppen av nyhetsbrevet, följt av en av följande fraser (välj vilket som stämmer bäst):. "[namn på månaden] Nyhetsbrev", "Veckans Nyhetsbrev", "Månadsvis nyhetsbrev"
5

in dina nyheter , rangordna dem efter nivå av betydelse i fallande ordning. Om du skriver ut ditt nyhetsbrev jämfört med att en distributionstjänst mall, separera varje avsnitt med djärva titlar i ett typsnitt färg som skiljer sig från resten av nyhetsbrevet text.
6

Sätt ditt bil klubbens kontaktuppgifter längst ner i nyhetsbrevet, inklusive fysisk adress, e-postadress, webbadress och telefonnummer, om tillämpligt. Om du vill kan du infoga kontaktinformation för varje klubb officer i botten av nyhetsbrevet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-clubs/98666.html

Previous:
Next:

Bil Klubbar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.