Svenska Bil >> bilentusiaster >> Bil Klubbar >> Content

Mustang Car Clubs i Houston, Texas

Mustang är en bil som är välkänd och populär med bil entusiaster över hela landet, även i Houston, Texas. Houston har flera verksamma bil klubbar i staden och omgivande områden, inklusive de särskilt för ägare och älskare av Mustang bilar. Om du vill gå med i en bil klubb för att umgås med andra Mustang entusiaster i Houston, det finns många organisationer som finns. Mustang Club of Houston

Mustang Club of Houston, som grundades 1991, är öppen för ägare av sent och klassisk modell Mustangs, liksom de som är hängivna till bevarandet av dessa typer av Mustangs. Månatliga möten hålls vart tredje söndagen, och andra medlemsländer aktiviteter hålls regelbundet. Medlemskap i Mustang Club i Houston kommer också med ett dubbelt medlemskap i Mustang Club of America.

Mustang Club of Houston281-413-1429mcoh.org
SVT Cobra Mustang Club ( SCMC)

SVT Cobra Mustang Club South Central Region är öppet för dem som bor i Houston. Den rymmer flera bil shower, evenemang spår, medlem evenemang familj och dagar dra under hela året. SVT Cobra Mustang /Shelby GT500 ägare är också välkomna att delta i den här klubben.

SVT Cobra Mustang Club1642 Huntmoor DriveRock Hill, SC 29.732.803-371-0725svtcobraclub.com
Westside Mustangs

Westside Mustangs Car Club är en av de största i Houston, med över 3.200 medlemmar. Det har funnits sedan 2000 och tar inte ut någon medlemsavgift. Den Westside Mustangs hålla fem möten och fem evenemang ledamot per år.

Westside Mustangs713-408-3813westsidemustangs.com

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-clubs/98663.html

Previous:
Next:

Bil Klubbar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.