Svenska Bil >> bilentusiaster >> Bil Klubbar >> Content

Auto Klubbar i Atlanta, Georgia

Auto klubbar är ett rikstäckande fenomen. Medlemmar av klubbar i Atlanta, Georgia samlas för att visa upp sina modifierade och noggrant inställda fordon vid evenemang som anordnas lokalt eller nationellt ofta med tävlingar för att se vem som har den bästa bilen för dagen. Den andra sidan av Auto Club är de exklusiva medlemsklubbar som inte kräver ägande av ett fordon så mycket som de beviljar medlem tillgång till några av världens högsta prestanda bilar. Luxury Car Clubs

Auto klubbar tillägnad lyxbil firar höga prestanda och fina hantverk av världens mest eftertraktade fordon. Detta är inte mindre sant i Atlanta Driving Club, är en privat auto entusiast samla ger medlemmar med exklusiv tillgång till lyxbilar av högsta kvalitet. Medlemskapet möjliggör en möjlighet att välja från någon av klubbens ständigt växande utbud av avancerade bilar att köra under en tidsperiod bestäms av "medlemskap punkter." The Atlanta Driving Club, och andra gillar det är för seriösa bil entusiast med djupa fickor som medlemskapet är ganska dyra.

Atlanta Driving Club, Inc.3211 Northside ParkwayAtlanta, GA404-664-7125atlantadrivingclub.com

Specialty Car Clubs

Ofta auto klubbar kommer att finnas för en speciell märke eller modell av ett fordon som antingen utgångna eller det företag som gjorde det inte längre är i drift. Den Georgia Fiero Club, tillägnad ägare och entusiaster av Pontiac Fiero, är en sådan organisation. Fördelar för medlemmar inkluderar gratis "carfax" rapporter om potentiella fordon inköp, tech tips för Fiero reparation och modifiering, samt tillgång till klubbens merchandise och en speciell VIN finder på klubbens hemsida att hjälpa till att bestämma året och äkthet Fiero. Möten hålls den andra lördagen i varje månad.

Georgia Fiero ClubAtlanta, GA 30341 (404) 317-4106 gafiero.org /default.shtml
The American Muscle Bil

amerikanska muskel bil är en klass för sig. Klubbar bildas i engagemang och uppskattning av specifika märken och modeller som Dodge Charger, Trans Am, och Ford Mustang. Den Georgia Regional Mustang Club, som leds av Atlanta Mustang Club är en automatisk fokuserat på Ford Mustang som en icke-vinstdrivande organisation. Klubben grundades 1979 och är den näst äldsta chartrade Mustang Auto Club i landet arbetar för att bevara och återställa Ford Mustang i alla dess former och modeller. Husvagnar till evenemang, rabatter medlem till leverantörer, samt en familj stil atmosfär är alla fördelar av medlemskapet i klubben som genomför månatliga möten och kryssningar runt större Atlanta-området.

Georgia Regional Mustang ClubP.O. Box 1803Kennesaw, GA 30156atlantamustangclub.com

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-clubs/98661.html

Previous:
Next:

Bil Klubbar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.