Svenska Bil >> bilentusiaster >> Bil Klubbar >> Content

Bil Klubbar i Atlanta

Bilägare tenderar att vara en stolt gäng och kommer ofta hoppa på någon möjlighet att visa upp sina åkattraktioner, särskilt om de är särskilt snabb, historiskt eller en anrik märke eller modell. Eftersom det finns bil entusiaster världen över, är det ingen överraskning att de skulle samla ihop och skapa bilpooler presenterar de bilar de älskar, och de flesta storstadsområden har ett antal av dessa klubbar. Atlanta är inget undantag. Atlanta SCCA

Sports Car Club of America är en rikstäckande organisation som sanktionerar alla typer av tävlingar och evenemang runt om i landet. Klubben startades 1944 och har vuxit till att omfatta flera divisioner för alla typer av racing, från autocross till Rally Racing. Den Atlanta klubben publicerar och distribuerar en tidning som heter "ratten" som krönikor sin racing serien.

Atlanta SCCA3783 Presidential ParkwaySuite 120Atlanta, Georgia 30.340.770-455-7222atlantascca.com
Atlanta Camaro och Firebird Association

Atlanta Camaro och Firebird Föreningen startades i syfte att underlätta och främja en kärlek och entusiasm för Camaros och Firebirds samt deras många spinoffs, som gemensamt kallas F-organ. Medlemsavgifter på $ 20 debiteras årligen, och möten och evenemang samordnas av ett enkelt majoritetsbeslut av de betalande medlemmarna.
Atlanta Mustang Club

Atlanta Mustang Club grundades 1979 och är en ideell, alla frivilligorganisation som arbetar för att bevara och restaurera Ford Mustangs. Klubben är värd ett antal insamlingar för välgörenhet och är ett forum för medlemmar att söka stöd och swap delar och idéer. De samlar även för konvojer till större, Multicar evenemang runt om i staten.

Georgia Regional Mustang ClubP.O. Box 1803Kennesaw, GA 30156atlantamustangclub.com

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-clubs/98660.html

Previous:
Next:

Bil Klubbar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.