Svenska Bil >> bilentusiaster >> Bil Klubbar >> Content

Auto klubbar i Maryland

Bil klubbar är utformade för att hjälpa auto entusiaster dela sin passion om sina fordon med andra. Dessa klubbar värd händelser som bilen visar och kryssningar, som är långsamma turer runt ett visst område, samt andra evenemang för att föra medlemmarna tillsammans. I Maryland, många av dessa klubbar finns för att gynna välgörenhetsorganisationer. Asfalt Angels of Maryland Car Club

Asfalt Angels Car Club välkomnar alla bil entusiaster över 16 år med alla fabrikat och modell av bil. Klubben har möten varje månad på den andra tisdagen i varje månad 07:00 i Bowie Community Center. Det finns massor av aktiviteter som klubben anordnar för att hålla medlemmarna upptagna, t.ex. ett barns Halloween-fest, julfest, och varje vecka cruising händelser på måndag kvällar. Många av evenemangen är för välgörenhet, till exempel deras jul frukost och bilutställning. Medlemsavgiften är $ 20, och medlemskap kan begäras genom att fylla i sin medlemsansökan och skicka den i.
Angels

Asfalt i Maryland Bil Club2166 St Heather LaneGambrills, MD 21054Asphaltangelsofmd.org
Mid Shore Cruisers

Mid Shore Cruisers är en bil klubb tillägnad bevarandet och uppskattning av klassiska bilar. Klubben grundades 1996 och är stolt över sina bidrag till välgörande ändamål. Som en ideell klubb, donerar de intäkter som kommer från händelser som de värd för välgörenhet och familjer i nöd, till exempel American Cancer Society och Coastal Hospice. Gruppen är värd bil visar och cruising nätter från maj till oktober varje år. Klubben är välkomna till medlemmar i alla åldrar och alla typer av bil eller lastbil. För att bli medlem, fyll i ansökan och skicka den till dem. Årlig medlemsavgift är $ 15 för en enda persons medlemskap och $ 25 för gifta par.

Mid Shore CruisersPO Box 1114Cambridge, MD 21613clubs.hemmings.com/midshorecruisers
Southern Maryland Corvette klubba

Maryland invånare med en passion för Chevrolet Corvette kan mötas i Södra Maryland Corvette Club. Denna bil klubb, som inrättades 2001, är tillägnad beundrande korvetter samt tjäna samhället. Klubben stödjer olika välgörenhetsorganisationer som St Jude Barnens Research Hospital, förutom att utföra vanliga beteenden Car Club. Klubben har ett månadsmöte den andra måndagen i månaden i staden Commissioners Office vid 19:00. De går också på cruising åkattraktioner, har klubbens cookouts, och värd för en årlig bilutställning. För att bli medlem, delta i ett möte och ta med en ifylld ansökan och ditt första årsavgift betalning på $ 25.

Southern Maryland Corvette ClubPO Box 2402Leonardtown, MD 20.650.301-994-1140Southernmarylandcorvetteclub.com
Hjul som läker Car Club

Hjul som läker Car Club huvudsakliga syfte är att ta sin kärlek till bilar och förvandla det till bidrag till välgörande ändamål. Klubben grundades 2003 som en icke-vinstdrivande organisation. Hjul som läker värdar bil visar och evenemang årligen för att gynna lokala och nationella välgörenhetsorganisationer, som tjänat klubben 2004 Eagle One Golden Rule Award erkänner bil klubbar med utestående välgörande aktiviteter. Klubbavgifter är $ 25 per år, och möten hålls den sista torsdagen i varje månad. Klubben är också värd månatliga kryssning nätter under våren, sommaren och hösten.

Hjul som läker Bil Club8310 Arden DriveSalisbury, MD 21.804.410-749-3159Wheelsthatheal.com

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-clubs/98657.html

Previous:
Next:

Bil Klubbar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.