Svenska Bil >> bilentusiaster >> Bil Klubbar >> Content

Auto Klubbar i Lancaster, Kalifornien

Bil entusiaster som bor nära Lancaster, Kalifornien, har gott om valmöjligheter när det gäller att gå med en bil klubb. Huruvida en allmän bil klubb som vänder sig till ägare av alla märken och modeller, eller en mer specialiserad klubb som fokuserar på en specifik biltillverkare, det är en klubb för alla bilälskare. Antelope Valley Corvette Club

Antelope Valley Corvette Club sammanträder varje månad i Lancaster. Grundades 1969, fortsätter klubben att ta emot nya medlemmar. Det enda villkoret för medlemskap är Corvette ägande.
P Det finns flera aktiviteter varje månad, inklusive dragracing och deltagande i parader och visar bil. Klubben är också värd fester och picknickar hela året och skänker till olika lokala välgörenhetsorganisationer. Möten äger rum den första onsdagen i varje månad kl 7 Middag serveras en timme före varje möte. Mötena hålls på:

Texas Cattle44206 10th St WestLancaster 93551 Addera Antique Automobile Club of America, Antelope Valley Region

Antique Automobile Club of America grundades 1935. The Antelope Valley Region klubb har varit verksamt sedan 1960. Uppdraget för klubben och klubbens medlemmar är att lära sig om och bevara alla typer av antika bilar. Medan vissa auto klubbar fokuserar på en specifik biltillverkare

, är den antika Automobile Club of America inklusive alla typer av antika bilar . The Antelope Valley Region klubben är mycket aktiv, och aktiviteter äger rum varje månad. Klubbmedlemmarna deltar i bilen visar, parader, festivaler och bilvård och seminarier restaurering.

Medlemmarna behöver inte äga en antik bil utan måste ansluta sig till nationella Antique Automobile Club of America för att ansluta lokala kapitel. Junior medlemskap är tillgängliga för barn upp till 12 års ålder. Det finns speciella junior evenemang varje år, såsom junior möter och utbildningsprogram.

Kontakta klubben via email på aaacaav@aol.com.
Antelope Valley Mopar Club

lite nyare på scenen, Antelope Valley Mopar Klubb medlemmar är lika entusiastiska över sin åkning som medlem i klubbar som har funnits i decennier. Som namnet antyder, fokuserar denna klubb på alla saker Mopar. Deltagande i bilen visar, parader och pedagogiska seminarier är bland de årliga evenemang. Nya medlemmar är välkomna

Möten hålls den första torsdagen i varje månad kl 7 Mötena hålls på:.

1130 West Auto Mall DriveLancaster 93551

Pacific Street Car Association

För de mer intresserade av racerbilar än att återställa dem, är Pacific Street Car Association, med huvudkontor i Lancaster, ett bra val. Denna dragracing klubb välkomnar förare av någon typ av bil. Det är händelser som hålls varje månad på platser runt om i landet.

Förutom tävlingar och utställningar bil, har klubben också andra speciella evenemang under hela året, inklusive en särskild projekt bil som byggs av klubbens medlemmar .

För mer information, besök klubbens hemsida (se referenser) eller ring 661-917-3078.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-clubs/98656.html

Previous:
Next:

Bil Klubbar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.