Svenska Bil >> bilentusiaster >> Bil Klubbar >> Content

Bilklubbar i New York

Automobile entusiaster i New York har dussintals bil klubbar till sitt förfogande där de kan visa upp sina rida och få nya vänner. Dessa bil klubbar inte bara ansluta nya Yorkers med en kärlek till bilar, de ger också medlemmarna en rad fördelar, såsom inträde i bilen visar och speciella medlemmar-endast resor. Många av dessa New York bil klubbar välkomna auto aficionados som äger bilar av alla märken och modeller. Classic Car Club Manhattan

Classic Car Club grundades i London 1995 och spred sig snabbt över hela Europa och USA. Den Manhattan grenen är den ursprungliga amerikanska grenen. Medlemmar i klubben får köra klubbens klassiska bilar, som ses som de största bilar byggda under de senaste 50 åren, från en 1965 Shelby Cobra till den senaste Lotus sportbil. Klubben har också flera årliga evenemang såsom dagar racerbana och fester. Club lounge är öppen 24 timmar om dygnet för medlemmar och deras gäster.

Classic Car Club Manhattan250 Hudson StreetNew York, NY 10013 (212) 229-2402 classiccarclubmanhattan.com
dröm maskiner Car Club

dröm maskiner Car Club ligger i centrala New York, strax nordväst om Syrakusa, och är en medlem av den centrala New York Car Club Association. Snarare än att skapa nämnder, driver Dream Machines Car Club utan officiella regler eller stadgar så att medlemmarna får mer tid att fokusera på själva bilarna. Medlemskap är öppet för ägare av alla märken och modeller av bilar. Som en extra perk, medlemmarna får tillgång till klubbens bilverkstad och lagringsanläggning.

Dröm Machines Bil ClubJohn Cannizzaro Jr.PO Box 209Baldwinsville, NY 13027dmcarclub.com
Finger Lakes Classic Chevy Club

Trots att äga en klassisk Chevy bil föreslås, är det inte ett krav att gå med Finger Lakes Classic Chevy Club. Denna bil Klubben bildades 1980 och är den lokala kapitlet av Classic Chevy International. Finger Lakes Classic Chevy Club är en ideell som också fungerar som ett sätt att lära känna andra medlemmar. Klubben har möten varje månad på den andra lördagen i varje månad, liksom parader, picknickar, kryssningar och den årliga Caledonia Car Show.

Finger Lakes Classic Chevy ClubRochester, NY 14612 (585) 538-4234 fingerlakesclassicchevy.com Addera Long Island Vettes

ideell bil Klubben bildades 2001 och ursprungligen begränsat medlemskap till människor som ägs Corvetter gjorda före 1982. Klubben har sedan luckras detta krav, acceptera medlemmar som äger Corvetter gjorts under något år. Klubben har ett nära samarbete med andra lokala Corvette klubbar att hålla ett sortiment av evenemang under hela året, såsom kryssningar, shower auto och sociala sammankomster.

Long Island VettesP.O. Box 617North Bellmore, NY 11710 (516) 734-5809 longislandvettes.com

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-clubs/98655.html

Previous:
Next:

Bil Klubbar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.