Svenska Bil >> bilentusiaster >> Bil Klubbar >> Content

Dallas Car Clubs

Bil klubbar finns för en rad olika skäl. Vissa erbjuder sina medlemmar tillgång till lyxiga och exotiska bilar som normalt skulle vara ur sina prisklasser medan medlemmar i andra bil klubbar samlas för att visa uppskattning för ett visst bilföretag eller modell. Nästan alla bil klubbar kombinerar sociala evenemang med bil uppskattning och många använder sina sammankomster för att samla in pengar till dem i need.Dallas har flera bilpooler, ger utlopp för intressen som spänner från klassiker till det lyxiga. Dallas Area Classic Chevys

Dallas Area Classic Chevys 'fordonsindustrin klubbmedlemmar samlas för att fira och återställa Chevys produceras i 1955, 1956 och 1957. Fordon tävla i lokala och nationella tävlingar och medlemmar också donera sin tid och sina talanger för att hjälpa de mindre lyckligt lottade i DFW-området. Medlemskap är öppet för vem som helst, och du kan gå med genom att ladda ner och fylla i en medlemsansökan från klubbens hemsida och skicka in den tillsammans med erforderlig medlemsavgiften till:

Dallas Area Classic ChevysPO Box 814642Dallas, TX 75381dallasclassicchevy. com Addera DFW Panteras

DFW Panteras Car Club är en officiell kapitel i nationella Pantera Owners Club of America (POCA). Den Pantera bil gjordes i Italien och importeras till USA från 1971 till 1975. Klubbmedlemmar har tillgång till tekniska data om Panteras, evenemang hastighet, gruppaktiviteter och en årlig nationell konvention. Den årliga medlemsavgiften ger medlemskap till den nationella och lokala bil klubb, och ger en prenumeration på en kvartalstidskrift och månatliga nyhetsbrev. Du kan också gå med i den lokala klubben bara. Medlemskap är öppet för alla, och intresserade personer måste fylla i och lämna in ansökan på klubbens hemsida.
DFW Elite Car Club

För en årlig medlemsavgift avgift privatpersoner och företag kan köra exotiska bilar från DFW Elite Car Club, som äger ett 12-bilparken med Bentleys, Ferraris, Lamborghinis och Porsche. Företagen använder sitt medlemskap som ett incitament för anställda som överskrider resultatmål eller att imponera på besökande kunder medan individer med som ett sätt att njuta av en elit fordonet utan kostnader för underhåll och heltid försäkringsskydd.

DFW Elite Car Club kräver att dess medlemmar och förare vara över 25 år och bibehålla bilförsäkring med gränser körskador på $ 100.000 per förekomst och kroppsskada och fysiska gränser skador $ 300.000 per händelse. Ansökan kan fyllas i online på Elite Car Club webbplats, eller skrivas ut och faxas till (817) 838-6672. A Ford Club

Även Addera Dallas modell för Senaste Model A Ford rullade av monteringsbandet i 1927, kan Dallas entusiaster samlas för att uppskatta den klassiska fordon genom Dallas Model A Ford Club. Det finns årliga medlemsavgift plus avgifter, beroende på om litteratur postas till ditt hem eller plockas upp på mötena. Medlemskap blanketter finns att hämta på klubbens hemsida, och ska skickas tillsammans med årliga avgifter och eventuella avgifter till:

Dallas Model A Ford Clubc /o Faye Craig2642 Riveria DriveGarland TX 75040


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-clubs/98652.html

Previous:
Next:

Bil Klubbar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.