Svenska Bil >> bilentusiaster >> Bil Klubbar >> Content

Chicago Corvette klubbar

Chicago har flera klubbar tillägnad fira en amerikansk ikon, Corvette. Insamling för möten, lokala evenemang och resor väg, Chicago Corvette klubbar erbjuder ett bra sätt att träffa andra Corvette ägare och entusiaster medan de deltar i samhället. Chicago Corvette Club

Chicago Corvette Club, med säte i västra förorter Chicago, bildades 1958 med 22 medlemmar. Idag är det en blomstrande klubb med mer än 140 medlemmar. Klubben startades av Keith Lais, en Corvette älskare och ägare och en Chevrolet säljare på Ferrell Hick s Chevrolet. Många av de tidiga klubbens möten hölls där, på lokala restauranger och på GM Training Center. Idag hålls var tredje onsdag kl 8 på Omega Restaurant i Naperville på Route 59. Förutom möten, håller klubban olika evenemang under hela året. Deltagande i lokala semester parader, korta kryssningar till lokala restauranger att äta och umgås med andra Corvette-entusiaster, och tävlingar på lokala banorna är bara några händelser i Chicago Corvette Club. Icke-Corvette händelser, såsom bowling, äger rum under hela året som brunnar som längre resor till Bowling Green, Kentucky, där Corvette Manufacturing Plant and Museum.

Chicago Corvette Clubwww.chicagocorvetteclub.com /

Windy City Corvette Club

Chicagos Windy City Corvette Club är medlem i Mellanvästern regionen för det nationella rådet för Corvette klubbar. Detta är en nyare klubb, bara ha börjat 1990. Allmänna medlemskap hålls den tredje tisdagen i månaden vid Mickadoon Pub på 8601 W. 159th St i Orland Park. Evenemang äger rum under hela året och inkluderar resor till lokala restauranger, tävlingar på Tire Rack i South Bend, Indiana, picknickar och välgörenhet. Klubben är en sponsor av ryggmärgsbråck Association of Illinois. För att bli medlem i klubben, måste du ha en Corvette och visa bevis på registreringen, delta i stämman eller händelse värd av klubben och betala dina skulder.

Windy City Corvetteswww.windycitycorvettes.com /
Addera Chicago Cross-Roads Corvette Club

Chicago Cross-Roads Corvette Club grundades 1992 för att främja personlig utveckling och prestation för Corvette-entusiaster. Det också sponsrar evenemang, samlar in och publicerar information om Corvette för dem som forskar bilen och stödjer areagemenskaper. Medlemmar i god ställning är berättigade till fortsatt utbildning stipendier för sig själva, deras makar, barn eller barnbarn. Allmänna medlemskap hålls den första söndagen i månaden från 2 till 4:00 på olika platser i området. Platser läggs på evenemangskalendern på klubbens webbplats. Klubben deltar också i sociala funktioner såsom parader, lokala visar bil, tävlingar och fester semester.

Chicago Cross-Roads Corvette Clubwww.chicagocrossroad.com/index2.html


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-clubs/98650.html

Previous:
Next:

Bil Klubbar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.