Svenska Bil >> bilentusiaster >> Bil Klubbar >> Content

Tema Titel Idéer för Car Show

Besöker en bil show är ett måste för bilentusiaster . Bil visar hålls mestadels på helgerna hela landet året runt , ofta drar tusentals människor . Det är ett privilegium att vara värd för en bil show , men skapar ett intressant och roligt tema kan vara en stor utmaning .

Review förbi bil visar i ditt område så att du inte upprepar ett tema . Tänk märken och modeller när beslut fattas om ett tema . Om de flesta av bilarna är från 50-talet eller 60-talet , kan du ha en " Sock Hop " tema med musik och kläder från den tiden . Yngre besökare kan njuta av att utsättas för de gamla bilarna och kultur .

Välja en antik tema bil show kommer att uppmuntra bil antika entusiaster och ägare att delta . Temat kan innehålla klädsel klädsel från de tidiga 20-talet tillsammans med roaming barbershop kvartetter och stråkinstrument . Du kan kalla showen " Summer Soiree " eller " glada tjugotalet . " Addera

Organisera en bil show kring ett specifikt fordon kan begränsa deltagarna men drar stora folkmassor . Du kan ha ett " Pony part " om det finns en lokal Mustang bil klubb . Horseless vagnen klubbar är populära i hela landet , vilket gör en " Horseless Hästkrafter " show attraktivt för många .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-clubs/98649.html

Previous:
Next:

Bil Klubbar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.