Svenska Bil >> bilentusiaster >> Bil Klubbar >> Content

Om AAA Auto Club

The Automobile Club, kallad AAA, har kapitel rikstäckande som tillhandahåller tjänster och förmåner till sina årliga medlemmar. AAA medlemmar blir en del av en klubb som hjälper dem att hantera bil frågor på vägen. Det finns olika fördelar med att vara medlem, och de som redan är medlemmar ska åtnjuta de privilegier de har rätt till. Medlemskap

AAA medlemsavgifter varierar från $ 20 till $ 37 per år. Detta medlemskap omfattar förmåner till tjänster som erbjuds av AAA. Det finns olika nivåer av medlemskap, från primär medlem för associerad medlem. Medlemmarna skickade halv månad AAA tidning som heter Westways.
Försäkring

AAA erbjuder flera typer av försäkringar, från auto till hem till livförsäkring. Det finns också specialitet försäkringar tillgängliga som Mexiko Bilförsäkringar och småföretag försäkring.
Resor |

AAA medlemmar gynnas reserabatter med medlemsländerna semestrar, Amtrak, Eagle Rider, RV fordon, skyttlar och flygplatstransfer parkeringsplatser.
rabatt

ha ett medlemskap med AAA kan du njuta av olika rabatter i butiker. Rabatter för AAA medlemmar inkluderar underhållning, boende, restauranger och detaljhandel.
Webbplats

AAA webbplats är en värdefull resurs för sina medlemmar, eftersom det är en omfattande lista över de rabatter. Medlemmar kan också använda webbplatsen för att köpa och jämföra bilar, samt att lära sig mer om fordonsindustrin vård och reparation.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-clubs/98646.html

Previous:
Next:

Bil Klubbar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.