Svenska Bil >> bilentusiaster >> Bil Klubbar >> Content

Hur man skapar en Car Club

Skapa en bil klubb skulle kräva arrangören att ha en bil som kommer att uppfylla kraven i bilen klubben. Det kan vara en Corvette, Camaro eller annan varm bil. Bil klubbar sponsra evenemang såsom bil shower, resor och utflykter som ägare kan delta i med sina bilar. Klubbarna göra många saker under de trevligare månader och regelbundet träffas under kallare månader att planera framtida händelser. Detta är ett bra sätt att träffa bilägare med liknande intressen. Läs vidare för att lära sig hur man skapar en bil klubb. Saker du behöver nära Place träffa
Evenemangskalender
Medlemmar
Visa fler instruktioner
1

Skapa ett namn för bilen klubben. Detta kan vara något som "Wisconsin Corvette Travelers" eller "Florida Camaro Car Club." Försök att välja ett namn som inte redan finns att vara unik. Detta kommer att bli hur människor hittar bilen klubben från andra. Gör brevpapper brevpapper med namnet på den för att skicka ut till människor runt om i området.
2

Skapa annons i tidningar och tidskrifter tillkännager starten av bilen club.This arbetar för att hitta människor som vill gå med i en bil klubb och delta i speciella evenemang och resor. Kör annonser under minst en månad eller mer. Inlägg annonser på bil swap meets och med lokala bilhandlare och detaljhandlare.
3

organisera ett möte för alla nya medlemmar. Välj en mötesplats som är godtagbart för alla medlemmar. Du kan välja en hall i en VFW Club eller något liknande. Detta sätt de som vill ha en drink kan och de som inte dricker kan ha kaffe, som du bör inrättas.
4

Presentera de första händelserna som kommer att intressera nya medlemmar. En första gången gruppaktivitet kan vara en turné. Detta kan vara en turné som består av så många miles till intressanta delar av området. Få feedback från medlemmarna om vad de skulle vilja göra. Detta hjälper planeringsprocessen.
5

Schema månad eller varannan månad möten och be folk att hjälpa till med händelserna. Detta kan innefatta att välja en president i klubben, kassör och en minut-taker. Denna process kan göras slumpmässigt eller genom att rösta. Alla människor bör vara i kontakt månadsvis när man planerar händelser.
6

Håll medlemmar uppdaterade med ett nyhetsbrev varje månad. Detta kan innefatta kommande evenemang och annan information om själva bilarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-clubs/98641.html

Previous:
Next:

Bil Klubbar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.