Svenska Bil >> bilentusiaster >> Bil Klubbar >> Content

Hur man knyter Do Rags

Tied gör trasor (även stavat "doo" trasor) är vanligt med bilentusiaster. Ofta är en gör trasa som används som en symbol, en som skiljer fordonsindustrin butiker, klubbar bil och cyklister. Så, att lära sig att knyta den ordentligt är det första steget för att fastställa dem själv bortsett från mängden. Saker du behöver
Scarf
Visa fler instruktioner
1

Köp en halsduk. Det kan vara en förpackad do rag, näsduk, eller kort halsduk. Bara vara säker på att det är en som kan knytas runt huvudet. Vanligtvis, om du läser på förpackningen eller be en expedit, kan du räkna ut det här innan du lämnar butiken.
2

Lay DO trasa platt och öppen på en plan yta. Ett bord eller avställningsyta är bra för detta steg. Du vill se till att ytan är tillräckligt stor för dig att manipulera sjal på och se alla kanter. Addera 3

Vrid do rag moturs tills det visuellt ser ut som en diamant. Gör detta medan det fortfarande är plant.
4

Vik do rag i hälften. Slutför det här steget genom att greppa tag i toppen av din diamant (do rag) och dra det framåt tills den faller till botten av din diamant (do rag). Se till att den viks lika i hälften.
5

Välj din do rag upp av de vikta kanterna och slå ansiktet framåt över huvudet. Visuellt, bör den platta raka kanten vara vänd framåt medan den spetsiga kanten är på baksidan.
6

Dra sidorna av din göra trasa som ligger närmast dina öron under huvudet. Sedan knyta ihop dem i en knut tills du uppnår en ombonad och säker passform. Var noga med återstoden av den övre delen av do rag ligger plant. Det kan ligga över eller under knuten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-clubs/98640.html

Previous:
Next:

Bil Klubbar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.