Svenska Bil >> bilentusiaster >> Bil Klubbar >> Content

Hur man hittar en Chevy Car Club

Om du är en Chevy bil entusiast, du är inte ensam. Du kan gå med i en stor Chevy Car Club i ditt område eller gå en online bil community chatta med Chevy ägare runt om i landet. Låt oss visa dig hur du hittar rätt Chevy bil klubb för dig. Saker du behöver
Dator med internet
Telefonbok
Kärlek för Chevy bilar
Visa fler instruktioner
att hitta en lokal Chevy Car Club
1

Besök de tre rekommenderade Chevy Car Club webbplats: CarSpace.com, ChevyClub.com och CarClubs.com. Dessa webbplatser har listor från både stat och göra /modell av din bil för att hitta klubbar i ditt område.
2

Titta i din lokala telefonkatalogen under "Klubbar och organisationer" för en eventuell lokal notering för bil klubbarna. Om man är listad, kontakta klubben och fråga vilka bilar de firar och få ett evenemang /möte schema. De flesta klubbar kommer att bjuda in dig till ett kostnadsfritt första möte, men kommer troligen att ha en medlemsavgift för att gå med. Addera 3

Ring din lokala Chevy återförsäljare och se om de har några listor för lokala klubbar. Du kan också be din handelskammare eller Visitor Information Center.
4

delta i lokala evenemang bil entusiast och lära känna de människor som sätter händelsen på.
Hitta Online Chevy Car gemenskaperna
5

Lista att du är en Chevy bil entusiast och ägare till de communities som du redan kan vara medlem i, som Myspace eller Grupper Yahoo!.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-clubs/98635.html

Previous:
Next:

Bil Klubbar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.