Svenska Bil >> bilentusiaster >> Bil Klubbar >> Content

Hur man går med en Car Club

Kanske du har en klassisk 57 Chevy eller en BMW 7-serie eller om du bara älskar bilar. Oavsett typ av resa du är i, det är nog en bil klubb för dig! Här är några tips som hjälper dig att gå med i en bil klubb i ditt område! Instruktioner
1

Definiera vilken klubb du vill tillhöra. Det finns bokstavligen tusentals bil klubbar över hela världen. Tänk på märken och modeller som du är mest brinner för. Smal att lista ner till tre, så tillhör mer än tre kan få en tidskrävande lite tid (och kostsamt, eftersom vissa klubbar laddning pengar.)
2

Gör din hemläxa. Kolla carclubs.com eller motoraddicts.com för en komplett databas med klubbar, kontakt, och medlemsavgifter information. Besök bil forum som SportsCarForums.com att ta reda på vilka klubbar andra människor rekommenderar. Ta dig tid att surfa på webbplatser och se vilket som känns bäst för dig baserat på deras plats och vad du får för dina pengar. Det är ingen idé att gå med i en bil klubb om du inte kan njuta av det!
3

Kontakta medlemskap besättning, antingen per telefon, e-post eller via deras webbplats. Begär en ny medlem formulär, fråga om avgifter och dela din passion och kärlek för samma typ av bilar. Även klubbarna brukar inte diskriminerar nybörjare entusiaster, kommer att dela din passion hjälpa befästa ditt medlemskap status när du är pantsättning att gå.
4

Gå upp! När du betalar dina pengar du är i! Var noga med att vara aktiv i klubben. Gå till händelserna, bidra till att ge innehåll till sin webbplats, sedan efter ett tag erbjudande att ta större och större ansvar inom klubben. Kanske även föreslå en händelse som du kan ordna. Bobs Big Boy eller andra restauranger över hela Amerika är glada att vara värd för en bil händelse på en lördag eftermiddag. Det ger dem affärer och dig en plats att träffas!

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-clubs/98634.html

Previous:
Next:

Bil Klubbar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.