Svenska Bil >> bilentusiaster >> antika bilar >> Content

Hur man installerar en Model A svänghjulskåpa

När du återställer en Model A , är det viktigt att tänka på vilka komponenter som kommer att vara mest synlig när bilens huv är öppen . Svänghjulet täcker är en av de mest synliga , eftersom det är beläget på framsidan av motorblocket. Innan svänghjulskåpan är installerat , måste den rengöras av all rost och smuts och övermålas med ett rost - resistenta motor emalj . Saker du behöver
Stiff stålborste
Rust lösartanken
svart sprej motor emalj
3 - in - 1 olja
Socket och skiftnyckel set
Visa fler instruktioner < br >
1

skrubba bort all skalning och grime med en styv stålborste och en rost - upplösande föreningen . Ägna särskild uppmärksamhet åt de tre bulthålen i flänsen .
2

Coat svänghjulskåpan med en hög kvalitet svart motor emalj . Detta kommer att göra det lättare att hålla locket rent och kommer att förhindra ytterligare rost och skalning. Låt emaljen torka ordentligt innan du fortsätter . Addera 3

Slot svänghjulet på plats på framsidan av motorblocket . Applicera tre - i-ett- olja på gängorna på de tre skruv fästen på framsidan av svänghjulskåpan .
4

Fäst svänghjulskåpan med tre 1/4-tums skruvarna . Dra inte åt skruvarna för att undvika strippa gängorna på svänghjulskåpan .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/antique-cars/98625.html

Previous:
Next:

antika bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.