Svenska Bil >> bilentusiaster >> antika bilar >> Content

Olika stilar tittare Trafikljus

Trafikljus tittare finns på klassiska bilar med stora fenor, och andra bilar med ornament eller hacka toppar som skymmer förarens sikt över en trafiksignal. Dessa tittare är särskilt fördelaktigt för långa förare som måste annars böja och skurk sin hals för att se trafikljuset. Trafikljus tittare finns i olika stilar och former och använder speglar för att reflektera ett trafikljus vid en vinkel föraren kan se. Skruva Vykort

Många trafikljus tittare montera på instrumentbrädan eller dörrhandtaget med en enda skruv. Vissa generiska versioner monteras på någon streck, medan andra modeller är gjorda speciellt för ett visst fordon. När man överväger en avskruvbara viewer trafikljus, läs på förpackningen för att vara säker på att det fungerar för det fordon du kommer att köra.
Magnetiska

Trafikljus tittare med en magnetisk bas fäster plåten i en bil dörr eller fönsterkarm för att hålla tittaren på plats. Du kan köpa en betraktare som kommer med en magnetisk bas som redan finns, eller du kan köpa den magnetiska basen separat. Så, om du är en förare som är misstänksamma av att skruva betraktaren trafikljuset i instrumentpanelen, så du kan koppla den till en magnetisk bas. Använda magnetisk-baserade tittare trafikljus är mer begränsad eftersom man måste montera dem på plåtsektioner av bilen, vilket eliminerar det mesta av instrumentbrädan området.
Sugpropp

Trafikljus tittare med sugkoppar arbetar liknar GPS-enheter på en instrumentpanel. Betraktaren har en kopp silikon sug på botten, och det fastnar en smidig disk som är monterad på instrumentbrädan. Trafikljus tittare med sugkoppar har fördelen av att vara lätta att avlägsna, men att de inte fäster ordentligt utan de släta diskar. Vissa versioner är gjorda för att användas på vindrutor i stället instrumentpaneler.
Material

flesta trafikljus tittare är tillverkade av krom och speglar i olika former. En halv-cirkel form är oftast används, men en hel cirkel och en halvmåne är andra former du kan hitta i tittarna trafikljus. Några tittare är tillverkade av andra material, såsom plast eller målad metall.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/antique-cars/98623.html

Previous:
Next:

antika bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.