Svenska Bil >> bilentusiaster >> antika bilar >> Content

Hur man identifierar en Buick Tube Radio

Såvitt bilradio entusiaster är berörda, är ett rör radio ett konstverk, de flesta är officiellt antikviteter nu. Tube radioapparater är tunga och ganska stora jämfört med dagens bilradioapparater, Dessutom tar det lite tid för rören i radion för att värma upp när du slår på radion, vilket innebär att du kan vara en bit på resan innan radion börjar arbeta. Många är samlarobjekt, inklusive vissa Buick tube radioapparater. Buick tube radioapparater har oftast ett serienummer på dem, så att vilken typ av radio är relativt okomplicerad. Instruktioner
1

Kolla efter ett serienummer på höljet av radion. Buick tube radioapparater har ett serienummer stämplat på locket.
2

Skriv ner serienumret. Serienumret betecknar den typ av radio är det. Räkna med att hitta ett sexsiffrigt tal stämplat, vanligen med början 9. Till exempel är en Buick rörradion med serienumret 981.320 gjorts för 1953 Series 40 Buick. Det fungerar med hjälp av 6 volt, har 7 knappar på framsidan för förinställda AM-radiostationer.
3

Jämför din Buick rörradion till specifikationerna på Radiomuseet hemsida. Skriv bara in "Buick rör radio" och klicka på sökknappen. En lista med Buick radioapparater visas, var och en med serienumret.
4

Titta ner noteringen tills du hittar ditt serienummer och klicka på länken. En sida visas med fullständiga specifikationer för Buick-radio och en bild av det.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/antique-cars/98622.html

Previous:
Next:

antika bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.