Svenska Bil >> bilentusiaster >> antika bilar >> Content

Återställa en 1950-eran Ford Pickup

Återställa en 1950-eran Ford pickup kräver lite nyans och fantasi. Du måste vara trogna den anda av fordonet samtidigt vara noga med att inte ytterligare skada den. Att få en gammal bil tillbaka på vägen kan vara en källa till stolthet för många förare och kan spela in i en mycket lukrativ återförsäljning marknaden liksom. Saker du behöver
Rag
Anti-rust-lösning
Period måla
Visa fler instruktioner
1

Konfigurera en plats för att påbörja restaureringen. Helst ska projektet genomföras i en rymlig område med skydd från väder och vind och minimal störning.
2

bort bilens interiör bit för bit och ta inventering av eventuellt skadade delar. Torka av rost och smuts från bilens inre ytor med en trasa och anti-rost-lösning.
3

Ta ut och tvätta alla delar av lastbilens exteriör trim. Ta av lastbilens karossdelar och kontrollera om någon irreparabel skada. Lägg skadade bitar till din inventering av nya delar och kontakta tillverkaren om att erhålla de nödvändiga bitarna.
4

Undersök motorn eller ta den till en professionell mekaniker som specialiserat sig på restaurering av antika bildelar. Undersök färgen på motorns huvudet, samt omslag ventil som behöver en ny lack. Måla alla interna komponenter som behövs.
5

Konsultera en specialist för att avgöra rätt färg färg på fordonet. Måla lastbilen, men var noga med att inte låta det komma på fönster eller andra områden där det inte hör hemma. Applicera nytt trim på utsidan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/antique-cars/98604.html

Previous:
Next:

antika bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.