Svenska Bil >> bilentusiaster >> antika bilar >> Content

Så här ansöker T1 Hood Stripe & dekal på 1971 Corvette

Tillämpningen av dekaler till klassiska bilar kan vara en gut-vridande erfarenhet, särskilt med kostnaderna för att köpa delar specialitet restaurering. Det finns några knep, men att alla hem restaurering entusiasten kan använda för att få en perfekt finish. Ha tålamod, vara försiktig, och när du är klar, kommer du att uppleva stolthet att veta att du återställt din egen vintage bil själv, utan att behöva förlita sig på någon annan. Saker du behöver
Tvålvatten i en sprayflaska
gummiskrapa
Vax och Grease Remover Review Clean, luddfria trasor
synål eller pins
Visa mer Instruktioner
Rengör köksfläkten av Corvette
1

Slang bort överflödig smuts eller damm från bilens huva, använd sedan fordonsindustrin tvål för att rengöra bilen som vanligt.

2

Använd vax och fett remover om bilen har vaxat eller har allvarliga ytan fläckar såsom tjära, kåda, buggar, eller fågelspillning på det område där etiketten ska tillämpas. Applicera vaxet och fett remover med en ren, mjuk trasa, sedan omedelbart torka av med en torr trasa.
3

Torka av kåpan igen med en tredje rena, ludd- fri trasa för att garantera en ren yta.
Applicera Decal
4

Spraya området som att applicera dekalen med en kraftig stråle av rent tvålvatten. Använd inte vatten från tvätt hink som du använde för att rengöra bilen.
5

Peel skyddspappret bort av dekalen, sedan lägga den försiktigt på huven nära till sin slutliga position så att det " flyter "på toppen av tvålvatten.
6

Justera positionen av dekalen minutiöst runt Corvettes huva bula, kontroll och förnyad kontroll ständigt för att dekalen är i rätt position. Du kan inte vara nog försiktig i detta skede.
7

Använd skrapan för att försiktigt trycka vatten och luftbubblor ut från under dekalen. Arbeta från mitten framför den dekalen för att säkerställa att det förblir ännu. När du arbetar, om eventuella luftfickor form som du inte kan trycka ut med skrapan, använd en nål för att peta ett mycket litet hål i dekalen, tryck ut luften med skrapan.
8

Låt sticker stöd till ordentligt torka enligt tillverkarens specifikationer, applicera sedan ett lager vax på hela huven för att skydda dekalen från elementen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/antique-cars/98599.html

Previous:
Next:

antika bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.