Svenska Bil >> bilentusiaster >> antika bilar >> Content

Återställa en 1976 Beetle Cabriolet

Den 1976 Beetle cabriolet är en mycket eftertraktad modell av VW samlare. Endast så många kommer att få möjlighet att återskapa en 1976 Beetle cabriolet och när de blir tillgängliga de är snabbt köps av ägna fans av varumärket. Konvertibla Skalbaggar är desamma som sina sedan-motsvarigheter men med vissa strukturella modifikationer. Återställa en klassisk cabriolet Beetle tar en kombination av reparation kunskap, delar och en god arbetsmiljö topp för att lyckas. Saker du behöver
skiftnycklar
Ratchet
uttag
Handverktyg
Tigersåg
Grinder
Mig svetsare
Golv kastruller
Heat kanaler
Primer måla
Visa fler instruktioner
1

Park Beetle i en verkstad som har tillgång till verktyg, ljus och ventilation. Ta bort dörrar med nycklar för att separera dörrkarmar från gångjärnen och lägga undan tills den ska prep för reparation och måla.
2

Separat kroppen från ramen vid varje fäste fram och bak . De fästen är placerade på värmen kanalerna på framsidan och brandväggen bakom baksätet.
3

Höj kroppen utanför ramen av bilen och ställa på marken borta från arbetet området. Ta bort de gamla värme-kanaler och den bakre brandväggen täcker. Använd en tigersåg för att skära bort rostiga fästen för att få hela vägen ner till röret ramaggregatet.
4

Skär både golv kastruller fri från röret ram, främre kanalerna värme och bak brandvägg mount. En slipmaskin eller plasma cutter kan skära runt utsidan av det gamla golvet kastruller. Släng den rostiga materialet ordentligt.
5

Skär gamla värme-kanaler utanför ramen med vinkelslipen eller gasolbrännare. Slipa ner alla de skurna kanterna tills det mals tillbaka tillräckligt för att installera det nya golvet kastruller utan överlappning metall.
6

Svetsa en passagerarsidan och förarsidan golvrum till ramen med en MIG svetsare. Installera två nya värme-kanaler på framsidan av bilen med hjälp av svetsar för att hålla dem på plats. Slipa alla svetsar och pannor golv att forma.
7

Lyft kroppen och placera den tillbaka till berömmelse. Gör justeringar i det nya golvet kastruller att para kroppen till den återställda ramen. Fäst baksidan Beetle kroppen på ramen genom att dra åt skruvarna genom de fästen för att fästa kroppen och ram tillsammans. Fäst förarsidan och passagerar sidodörrar till kroppen med nycklar för att avsluta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/antique-cars/98598.html

Previous:
Next:

antika bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.