Svenska Bil >> bilentusiaster >> antika bilar >> Content

Camber Specifikationer för en 1946 Lincoln Zephyr

Lincolns 1946 lineupen bestod av två serier, standarden Lincoln och lyxiga Continental. Zephyr namn hade använts på den förstnämnda på trettiotalet och början av fyrtiotalet, men blev officiellt fasas ut vid tiden för andra världskriget. Men vissa fortfarande trodde på bilen som Zephyr, som det lilla ändrades från förkrigstiden fordon. Det skulle vara halvvägs genom 1948 innan Lincoln skulle införa helt nya bilar. Modell Specifikationer

1946 Lincoln erbjöds som en fyradörrars sedan, tvådörrars coupe eller två-dörrars cabriolet. Tjänstevikt varierar från omkring 3.400 pund. för coupe till drygt £ 4200. för cabriolet. Total längd är 216 inches och hjulbasen är 125 inches. Ström tillhandahålls av en 305-kubik-tums V-12 motor, som löper med ett kompressionsförhållande på 7,2-till-1 och producerar 130 hästkrafter. <
Camber Definition
p> Camber definieras som vinkeln på avvikelsen från den vertikala hjulaxeln när den betraktas framifrån. När topparna på hjulen står längre ifrån varandra än bottnarna är camber positivt, när de är närmare varandra, är det negativt. Camber uttrycks i grader.


Camber och andra specifikationer Alignment Cambervinkeln för en 1946 Lincoln borde vara 7/8 grader. Hjul ska vara 4 grader. Toe-in ska vara 3/32 tum. Kingpin lutning bör vara 4 5/8 grader.
Justera Camber
Camber

är inte oberoende justerbara på '46 Lincoln, annat än genom att böja axeln. Om camber vinkel och Kingpin lutningsvinkel är avstängda med samma belopp och i samma riktning, kan böja axeln rätta till problemet. Annars hjulaxeln troligen böjd och kommer att behöva bytas ut.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/antique-cars/98593.html

Previous:
Next:

antika bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.