Svenska Bil >> bilentusiaster >> antika bilar >> Content

Hur hittar jag en kablaget 1964 Ford F - 250 ?

Väder det innebär att hålla din 1964 Ford F - 250 på väg eller återställa den till sin forna glans , förare har flera alternativ när man försöker lokalisera delar såsom ett kabelnät . Det gäller allt från en fabrik sele från en verklig 1964 -modellen , eller dra fördel av nyare selar med uppgraderade material . Instruktioner
1

Kontakta en Ford återförsäljare för att se om de har några nya - gamla selar lager ledningar för en 1964 Ford F - 250 . I det här fallet innebär ny - gammalt lager selen gjordes 1964 men blev aldrig installeras i en F - 250 . Den delen kommer troligen att bli dyrt eftersom det är original utrustning i utmärkt skick .
2

Kontakta lokala junkyards som specialiserat sig på vintage och antika fordon . Ofta är det möjligt att rädda en kabelstam från en 1964 Ford F - 150 . I så fall , se trådarna och isolering är i gott skick . En trasig kabel eller trasig isolering kan orsaka selen till felfunktion ytterligare en plats för att hitta en begagnad sele är en swap meet eller en loppmarknad .
3

Beställ en reproduktion kabelstam från ett företag såsom Lectric begränsad , Smärtfri Wiring eller Reproduktioner Narragansettr . Dessa skiljer sig från ny - gamla lager eftersom de inte var tillgängliga på 1964 Ford F - 250s , men de är bättre än begagnade selar grund av dess högre kvalitet . Detta är oftast det mest kostnadseffektiva och säkraste alternativet .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/antique-cars/98590.html

Previous:
Next:

antika bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.