Svenska Bil >> bilentusiaster >> antika bilar >> Content

Hur att hitta sällsynta bilar

Den kräsna sällsynt bil entusiast kommer utan tvekan att ha ett antal olika modeller i åtanke som skulle göra ett välkommet tillskott till sin samling men sällsynthet ett fordon är ofta etablerade inte så mycket med ålder, men med tillgänglighet . Samlare med många års erfarenhet som redan har sina föredragna vägar för sourcing en gäckande fordonet, men för dem som funderar på att ge sig in i världen av sällsynta bilar för första gången, kan marknaden ofta kantas hinder. Saker du behöver
dator
Internetuppkoppling tidskrifter
Specialist och tidningar
Owners Club medlemskap
Visa fler instruktioner
1

Använd Internet för att källa sällsynta bilar från bekvämligheten av ditt eget hem. Gör en lista över märken och modeller som du skulle vara intresserad av och använd en sökmotor för att se om det finns några fordon som finns i ditt område. Var beredd att resa nationellt om en viss modell är mycket eftertraktade och budget för transportkostnaderna om fordonet inte är i gott skick.
2

Visit fackhandlare och bläddra i urvalet som finns på sina förgårdar . Fråga om de har några ovanliga bilar tillgängliga som kanske inte visas eller om de kanske väntar ett nytt parti inom en snar framtid. Om återförsäljaren är en del av en kedja, frågar om någon av deras andra grenar har den typ av fordon du söker.
3 specialiserade

Köp tidningar med försäljning sektioner som erbjuder ovanliga fordon. Populära gör ofta hela avsnitt ägnas åt enskilda modeller och detta kan bidra till att begränsa de val som finns. Håll ett vakande öga på priset och vara beredd att ringa ägarna att fastställa tillståndet hos ett fordon. Ordna visningar möjligt och försöka jämföra en bil mot liknande modeller för att se till att du får ett rättvist pris.
4

Visit sällsynta visar bil och prata med andra ägare eller entusiaster. Ofta kommer deltagarna i en show visa sin sällsynta bil som ett sätt att locka potentiella kunder om de överväger en försäljning. Kom ihåg att allt och alla har ett pris och erbjuda något mer för ett fordon om du är verkligen desperat att äga en viss modell. Men inte betala höga priser om det är dyr att göra så eller om fordonet är sannolikt att sjunka i värde snabbt.
5

Gå en lokal sällsynt bil ägare klubben, även om du don ' t äger faktiskt en bil själv ännu. Tipsa andra ägare som du letar efter en viss sällsynt märke eller modell, och se om de känner till några andra entusiaster som kanske överväger en försäljning. Be medlemmarna där de hittade sina fordon eller om de känner till några platser där sällsynta modeller kan köpas. När du har hittat din dröm sällsynt bil, kanske du upptäcker att du kommer att kunna köpa delar och komponenter genom en ägare klubb om du planerar att genomföra en restaurering projektet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/antique-cars/98587.html

Previous:
Next:

antika bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.