Svenska Bil >> bilentusiaster >> antika bilar >> Content

1929 Ford Tudor Door Handle Installation

En stram, slick dörrhandtag på en modell A är ett tecken på en väl utformad bil. Genom att korrekt installera ett dörrhandtag på din Ford Tudor, kommer varje person som öppnar dörren har en möjlighet att uppskatta din hantverksskicklighet. Med några verktyg, lite tid, och nya dörrhandtag, kommer du att vara på god väg att lägga ett imponerande accent till din antika bil eller hot rod. Saker du behöver
platt skruvmejsel
Phillips skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1 storlek, form och färg av packningen kan variera beroende på eftermarknaden återförsäljare.

Placera packningen på botten av dörrhandtag församling. När dörrhandtaget är helt installerat, kommer packningen vara mellan dörrhandtag och kroppen i bilen. Genom att göra så, kommer det att skydda lacken på din bil och se till att tätningen är vattentät.
2

Skjut nya dörrhandtag i dörren. Du ska känna dörrhandtaget träffade "fångst." Denna "fångst" låter dig veta att du har drivit i handtaget i ordentligt.
3

Vrid handtagsarrangemanget ca 90 grader medurs. När du gör detta, kommer du att känna skåran i axeln av handtaget klickar i låset. Handtaget är nu låst på plats. Hård åtdragning kan beröva skruvhuvudet, trådar skador och förstöra handtaget
4.

skruva fast handtaget på dörren. Dörrhandtaget kommer att ha en skruv på både vänster och höger sida, dessa kan vara antingen platt-head eller Phillips-skruvar. Dra åt skruvarna genom att vrida dem medurs och se till att dörrhandtaget drar upp tätt mot dörren som följd. Dra inte åt för hårt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/antique-cars/98583.html

Previous:
Next:

antika bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.