Svenska Bil >> bilentusiaster >> antika bilar >> Content

Det bästa sättet att få Austin Healey stoppade säten

Austin-Healey var en brittisk biltillverkare som verkade mellan åren 1952 och 1972. De sportbilar tillverkas av företaget betraktas nu samlarobjekt eftersom de gjordes i begränsade mängder och sällan sett utom i samlingarna av klassisk bil entusiaster. Om du arbetar på en Austin-Healey restaurering och vill ha stoppade säten, är det bästa att göra är att hitta en butik som specialiserat sig på att återställa klassisk bil klädsel. Instruktioner
1

Hitta en klassisk butik bil restaurering i ditt område. Du kan göra detta genom att göra en sökning via Internet, ber kolleger bilsamlarear för rekommendationer eller släppa av den lokala body shop för att fråga om någon där har några idéer.
2

Tala med butikschef på varje butik för att få en uppfattning om vilken typ av bilar som de är specialiserade på, hur mycket de tar betalt för en komplett klädsel jobb och hur länge arbetet kommer att ta. Många butiker som specialiserat sig på klassiska fordon restaurering har en eftersläpning på flera månader.
3

Förbered din Austin-Healey fordon till stoppning processen genom att städa ut all smuts, damm eller skräp som kan ha ansamlats inuti och ta bort lösa delar eller verktyg som inte används.
4

Släpp Austin-Healey av vid butiken i ditt val och tala butikschefen att kontrollera detaljerna i vad du vill ha gjort till bilen. Var noga med att vara så specifik som möjligt när du ger instruktioner till butikschefen att säkerställa din bil blir som du hade hoppats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/antique-cars/98576.html

Previous:
Next:

antika bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.