Svenska Bil >> bilentusiaster >> antika bilar >> Content

Tips om Räta Ram Horns

Ram horn är den del av ett fordon som stötfångaren fäster på många fordon. Frame horn kan bli böjd eller ur linje med uttjänta fordon och när felaktigt bogseras. Räta frame horn bör överlåtas till experterna, eftersom det kan vara en farlig procedur och kräver dyr utrustning. De flesta auto organ eller kollision verkstäder kan räta ramar enkelt och snabbt. Inför
tid

hydrolic frame plattänger är extremt kostsamt och kräver tillräcklig utbildning och kompetens för att kunna användas på ett säkert sätt. Innan du investerar i dyr utrustning, utbilda dig själv genom att lära från en bilverkstad villig att lära dig, eller kolla din lokala community college mekanik klasser för att se om ramriktningssystem täcks.
Inspektera Equipment

Noggrann kontroll av all utrustning före varje användning är absolut nödvändigt att säkerheten. Tänder på klämmorna kan bli slitna, remmar slitna tunna och kedjor försvagas. Rengör klämmor till en stålborste för att avlägsna eventuell korrosion. Kontrollera tätheten i ramen innan dra. Fastrostade delar kan bryta sig loss och orsaka potentiell skada för den enskilde att göra arbetet.
Set Up försiktigt

När du har inspekterats utrustning, ta din tid att fästa kedjor och klämmor. Var säker på att du fastspänning till rätt del av ramen, linda kedjan mer än en gång men utan att vrida den, och alltid hålla din bil säkert på plats antingen på sina hjul med nödbromsen ingrepp eller skruvas fast pallbockar.

Dra säkert

Stå aldrig bakom fordonet när hydrolic plattången är inkopplad. I det fall att något går sönder i processen, flygande kedjor och andra metalldelar kan få ödesdigra konsekvenser. Använd alltid skyddsglasögon för extra skydd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/antique-cars/98562.html

Previous:
Next:

antika bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.