Svenska Bil >> bilentusiaster >> antika bilar >> Content

Den genomsnittliga bilauktion Priser

Det finns tre olika typer av bilauktioner: återförsäljarna endast, öppen-to-the-offentliga och samlare bilar bara. Det genomsnittliga priset på bilar på dessa auktioner beror på en mängd olika saker och varierar från så lite som en dollar till miljoner. För att hitta en specifik bilens uppskattade värdet på auktion avser en eftermarknad bil guide som "Black Book." Ekonomi

Precis som hem värden, kan det genomsnittliga priset på bilar varierar beroende på ekonomin. I en vikande ekonomi återförsäljare enbart auktioner säljer bilar till drastiskt lägre än marknadsvärdet. I open-to-the-offentliga och samlare bilauktioner priserna kommer att stiga och falla beroende på tillståndet i ekonomin.
Skick

Det genomsnittliga priset på bilar på Auktionen beror också mycket på skick. En nyskick samlare bil kan sälja för hundratusentals dollar, eller samma bil i dåligt skick kan sälja för bara några tusen. Ibland förbättringar gillar bätt-färg och lappade upp interiören kan tillföra värde, men personalisering såsom målning lågor på sidan kan sänka värdet eftersom det är för personligt. För återförsäljarna endast och öppen-till-den-offentliga auktioner kan körsträcka förändras drastiskt värdet av en bil också.
Rarity

Biltillverkaren, Duesenberg bara producerade bilar 1913 till 1937 så de är mycket sällsynta orsakar sina priser vid en auktion för att vara allt från $ 300.000 till mer än $ 1 miljon. Även de rostiga och trasiga kroppar Duesenbergs kan sälja för flera hundra tusen dollar. Vid den andra ytterligheten, har en Ford Taurus är massproducerade i många år, så att de inte går för mycket pengar på auktion.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/antique-cars/98552.html

Previous:
Next:

antika bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.