Svenska Bil >> bilentusiaster >> antika bilar >> Content

Hur fixar Antika bilar

En hobby för vissa, och en livsstil för andra, hitta och återställa antika bilar är ett tidsfördriv uppskattas av många runt om i världen. En antik bilens skick kraftigt varierar beroende på ålder, det fordonets läge och huruvida har vårdats genom åren. Antika bilar behöver reparationer i de flesta fall. En antik bil kan behöva olika reparationer, inklusive insidan, utsidan, ledningar, klädsel eller lack. Instruktioner
1

Bestäm vilka, om några, behöver ram arbete som skall utföras innan arbetet på ledningar, klädsel eller färg för fordonet. Kontrollera hela ramen under bilen och leta efter avsnitt där metallen är helt rostig ut eller områden där metallen kan vara skev. Byt ut alla rostiga ut sektioner och återställa ramen så nära som möjligt till fabriksinställningar innan du går vidare till bilens övriga sektioner.
2

Kontrollera bilens interiör för att se om du behöver byta ut någon av de trä eller klädsel. Inspektera alla träpanel på insidan och kontrollera ruttna sections.Look för tårar eller torrakor i läder eller tygklädsel. Sy några små tårar stänga eller byta ut större sektioner med nytt material. Byt ut hela inredningen klädsel om det är i dålig form.
3

Leta efter rost ut sektioner samt bucklor och andra skrubbsår på fordonets utvändiga paneler. Ta bort panelerna för att jämna ut eventuella bucklor och fyll i rostiga ut sektioner med plåt eller annat sätt. Sand hela bilens utsida ner till metallen innan applicering av en ny nivå av färg.
4

Kontrollera ledningsdragningen för fordonet för att säkerställa att den gamla ledningar är fortfarande god. Byt ut slitna eller slitna ledningar med nya. Inspektera bromsljus, strålkastare, innerbelysning och andra elektriska system en efter en för att se om något behöver bytas.
5

Kontrollera motorns fysiska komponenter för att se om de behöver vara ersätts. Undersök själva motorn, bälten, axlar, kolvar etc. Kontrollera bränsletanken för att säkerställa att det inte finns några rostfläckar eller läckor. Inspektera bränsleledningar och alla andra slangar såsom bromsledningar. Byt ut alla som är spruckna eller läcker. Leta efter sprickor eller sönderfallande gummi på däcken och byt ut dem vid behov.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/antique-cars/98537.html

Previous:
Next:

antika bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.