Svenska Bil >> bilentusiaster >> antika bilar >> Content

Hur återställa gamla bildäck

Gamla grå däck kan förstöra det estetiska överklagande av din bil, även efter en detalj. Denna svaga utseende är resultatet av för mycket sol. UV-strålar bryter ner gummit över tiden, vilket resulterar i ett tråkigt utseende däck som kan påvisas några sprickor. Visserligen finns det flera olika däck-restaurering produkter såsom sprayer och skum, geler fungerar bäst till att återställa en naturlig svart utan den blanka eller wet look som andra produkter lämnar. Saker du behöver
gel Däck restaurering med UV skydd
Sponge
Vatten
Soap
handduk
Visa fler instruktioner
1

Clean alla fyra däck med vatten och tvål för att avlägsna smuts och skräp. Torka bort däcken med en ren handduk.
2

Applicera däck-restaurering gel med UV-skydd direkt på en svamp. Överdriven exponering för UV-strålar orsakar gummit blir spröd. Detta kan så småningom förstöra integriteten av däcket. UV skydd hjälper till att förhindra ytterligare skador.
3

gnugga på ett tunt lager gel med din svamp genom att arbeta dig runt däcket. Detta kommer att säkerställa en enhetlig tillämpning av gel.
4

Lägg ytterligare ett lager av gel om du vill ha en blank eller blankt utseende till dina däck. Om inte, kommer ett enda skikt återställa däckens original svart (det kommer att ha en mer tovigt utseende).
5

Upprepa steg 1 till 4 minst en gång i veckan för att upprätthålla en hälsosam svart däck och att hålla gummit skyddas från skadliga UV-strålar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/antique-cars/98533.html

Previous:
Next:

antika bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.