Svenska Bil >> bilentusiaster >> antika bilar >> Content

1966 Airstream Specifikationer

Med produktion från och med 1931, har Airstream varit en ikon i husvagnen industrin. Använda en byggnadskonstruktion som tas från flygplan har trailern har tillverkats i decennier med distinkt aluminium konstruktion formad för att minska luftmotståndet och ger hållbarhet. De 1966 Airstream modellerna varierade i storlek från medel 17-fot modeller till stora 30-fots full familjen släp. 1966 Modeller i Production

Karavell modellen som en 17-fots längd och liknar andra modeller hade Corning Glass fönster med vev konservöppnare. Karavell kom med en blygsam sittgrupp som konverteras till en säng och ett litet kök och badrum /dusch hall.

20-fots Globetrotter modellen ingår en gjuten badrum enhet först introducerades 1965. Denna trailer presenterade separerade bänkar /sängar och en längsgående köksbänken.

Safari modellen mätte 22 fot och även Corning ramlösa fönster. Denna modell behållit Airstream karakteristiska runda bakljus medan andra modeller gick squarish 1966. Layouten liknade Globetrotter men med två meter extra utrymme.

Trade Wind modellen var 24 meter lång och inkluderade Corning fönstren. Denna modell layout liknade mindre modeller, men det innehöll en extender utdragbar bord och extra förvaring under släpvagnen.

Overlander mätte 26 meter i längd. Modellen hade ramlösa Corning fönster och en dubbel bakaxel för extra kapacitet. Utöver separat bänkar /säng denna modell ingår sekretess väggar mellan sektionerna. Badrummet behöll den formade enheten designen.

Ambassadör, vid 28 meter, och den suveräne modellen, på 30 meter, förutsatt att top of the line val för 1966. Båda vagnar kom med uppgraderade paneler, väggar privatliv, separerade bänkar och gjutna badrum enhet med bekvämligheter.
Design Konstruktion

Alla Airstream modeller för 1966 inkluderade monocoque konstruktion i aluminium som gjorde släpvagnen likna ett flygplan flygkroppen. Den lätta konstruktionen fortsatte användningen av inre och yttre skikten nitade till en kärna ram, så att hela trailern var en konstruerad enhet.
Tracking Problem

Medan trailer längder försågs med modell namn i form av fötter, var faktiska mätningar inte alltid till ens enhet av ena foten. Ofta enheterna mätt någonstans mellan en fot enhet och en annan. Spårning dessa vagnar per år är svårt, liksom. Medan Airstream kan utse en modell ett år, kan en lokal avdelning av motorfordon kontor utse det följande årets modell, baserat på när modellen registrerades enligt lokala bestämmelser.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/antique-cars/98486.html

Previous:
Next:

antika bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.