Svenska Bil >> bilentusiaster >> antika bilar >> Content

Hur Antik Hjullager

äkta antika hjullager gjordes från mörk ek trä och oftast hade en mässingskopplingen på träet änden. Antik hjullager är naturligt slitna, med gropar i träet och rost eller slitage på mässing delar av lagret. Dagens hjullager är tillverkade av rostfritt stål. Rostfritt stål är extremt tålig, men det finns sätt att ge hjullager som äldre eller antik look. Saker du behöver
kemiska ångor mask
Koppar tidning
eller brons färg sprayfärg
Guld och maroon sprayfärg
plast engångshandskar
akryl svart färg: äldre trasa
Vita stenar Flighter Garden hoe
sandblasteren
hyvelbänk klämma
skyddsglasögon skyddsglasögon
putstrasa
Rusting kemikalier
Vinäger
Plast sprayflaska salt
Table
Saltspray
Visa fler instruktioner
1

Innan du blir, öppna fönster för ventilation och sätta på en kemisk rök mask. Sprid tidningen ned på en plan yta bord så kullagren inte rulla av ytan. Använda koppar eller brons färg sprayfärg, måla hjullagren. Måla inte hela lagret - bara delar - för att ge intryck av rost eller slitage. Spraya på koppar eller använda en blandning av guld och rödbrunt spray att likna rost.
2

Sätt på plast engångshandskar, sedan doppa fingret i billig akryl svart färg (den typ som du hittar i en dollar eller lanthandel) och gnugga den över hjullagren. Innan färgen torkar helt, torka av färgen i stålet i sektioner med en gammal trasa att ge lagren och antik look.
3

Bury antika hjullager i smuts och lämna dem i marken för ett par veckor. Ta en trädgård hacka och gräva i smutsen ca 1/2 fot. Placera hjullagren tillsammans i en prydlig hög så att de inte går vilse i smuts och täck med smuts. Markera det avsnitt där de är begravda med vita stenar.
4

sandblästra antika hjullager till ålder dem. Först placerar lagren i mellan en hyvelbänk klämma. Se till att klämman är tätt så lagren inte flyger upp och slår dig eller någon annan i rummet i ansiktet.
5

Sätt på skyddsglasögon skyddsglasögon innan sandblästring, då sandblast i avsnitten om lagren för att ge en sliten eller repad utseende. Ta bort allt stål damm eller avskrap med en putstrasa. Placera lagren på marken inom en innesluten område och blästra bärande bitar om de är för små för att placeras mellan en arbetsbänk klämma
6

Använd rostande kemikalier som finns på byggvaruhus,. Blöt lagringar i kemikalier, efter tillverkarens instruktioner. Dessa typer av kemikalier är extremt frätande. Som ett alternativ till starka kemikalier, spraya en dimma av vinäger från en plast vattenflaska på lagren. Strö bordssalt eller spray saltstänk finns på färgtillverkaren eller metall butiker arbetar på lagren och låt dem sitta i några dagar. Håll imma stål av och på för att hålla den fuktig tills önskat resultat uppnås. Slutresultatet ska vara en orange-röd rost färg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/antique-cars/98432.html

Previous:
Next:

antika bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.